Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa visoko školstvo ne postoji više. Odeš na Sokolac kao moj bivši kolega u 52 godini i za 2 mjeseca dobio Dipl ekonomist. Drugi kolega još bolji- otišao u Beograd privatni fakultet koji priznaje ova naša tambura od države i vratio se sa diplomom (jedno noćenje platio u Zemunu) i sad Dipl ecc. u državnoj firmi. I tako redom Foča, Trnovo , Kobljača itd fakulteti za pare ne za znanje. Ovo mogu biti samo visoke škole i ništa više.
Ma slobodno ukinute u Kantonu fakuletete jer svakako svako selo ima po jedan :):) a diplome se mogu kupiti kao sto ih 70% nasih politicara ima
Treba uvesti u unsa ako padneš godinu, nema više besplatnog studiranja. Moraš platiti punu školarinu. To treba uvesti.
Kralju jesil pročitao cijeli tekst?
@Emir111111 nisam, šta ka'e?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam sta hoce opozicija, nama studentima ide u prilog povecanje ects bodova i 2 septembarska roka, takodjer i to obnavljanje godine hajd moze ti se jednom omaci da obnovis, al da sisas pare s budzeta i budes prikljucen ko na vodu ne ide jarane. Ovdje oni raspravljaju ko ce bolji polozaj dobiti, a mi studenti smo u 2 planu - logicno!
SDP:))))))))) jel to ona stranka sa parolom DRZVAVA ZA ČOVJEKA DIREKTOR SDP U MOJOJ FIRMI CJELU FAMELIJU ZAPOSLIO, AL BGM ZENA, SVASTIKA, KCERKA