Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodijelite nagrade ovoj nasoj jadnoj fukari, 3.14čka vam materina
Legendo! Oplakah od smijeha!
Svaka čast za ovo π ! Oplakah i ja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moga bi se skupstina baviti konkretnim problemima gradjana kantona sarajevo
Otkad je beogradska über-ublehašica Bulja Dražević ''hrvatska'' whatever?
Doduše zaslužuje nagradu, majstorski je skrenula gomilu Soroševih para sebi u džep, al baš majstorski
To su u stanju dogovrit se,a bitne stvari ne.Jebem li vam sve ono glupo.
dajte nagradu, čika Miši, borcu sa Žući ili radnicima u hitnoj na socijalnom..
nasi politicari su u stanju da o svemu misle samo o ekonomiji ne.....a vjerujem da bi i jadni sumaher bio zadovoljniji kad bi vise o narodu vodili brigu a manje o njemu jer oni njemu nemogu pomoci......ustvari kad bi ih vidio jos vise bi pao u komu...
Blago se KS-u kada njegova skupstina nema pametnijeg posla nego da dodjeljuje svakojake nagrade.
Lijepa gesta. Ne treba zaboraviti one koji su bili uz nas u teskim trenucima.
Eto i sad recite da Džalalabad nije postao smijesna vukojebina :))) Jeli ovo ista nagrada kao Bandiću ?? Ko je sledeci za nagradu ? Poglavica Apache zbog jednog prda prema BejHa :)))
Kako kod nas uvijek centar paznje ide na pogresne stvari, ovi razmatraju Schumacher-a, narod skuplja slicice, a lafo sve nema za hljeba niko. Bojim se da nam nema pomoci ako ne pocnemo razmisljati o rjesavanju problema u kojima se nalazimo.
podrzavam svaki oblik kulturnih zbivanja, ali zar nebi bilo pametnije usvojiti neki zakon da ljudi imaju malo vise za jesti, da se poveca potrosacka korpa i da uklonete ove kriminalce sa ceste... postat cemo ko divlji zapad (djelimicno smo vec postali)...