Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova trojka Unisti kanton gore nego Agresor 92-95
Radi pitke vode ce se ratovi voditi u Buducnosti sve normalne drzave pokusavaju zastiti Vodozastitne zone i povecat ih Samo kod nas majmuni Pokusavaju da smanje vodozastitnu zonu radi Gradzevinski Tajkuna
Odgodili Muzuru Uzimanje para od Gradzevinskog Lobija
O ovome se ne treba raspravljati, da nemamo pitke vode jer je nekom naumpalo da profitira.. nema razlike izmedju ovih i sda, izgleda
U vodozastitnoj zoni u kojoj nije gradio ni Sulejman ni Ferdinand ni Tito nasao se Bosnjo pametan da napravi ni manje ni vise nego zvradu.
Zato što su genetski preodređeni izgradili kuće i firme na vodozaštitnoj zoni.
Čovjek napravio vilu sa bazenom pored Rimskog mosta, iskopao septičku jamu 10m od rijeke i 50m od bazena sa pitkom vodom i postrojenja za preradu pitke vode koju pijemo iz česme.
Ma nema potrebe, ne dotice ih sto neko u Evropi u 21. vijeku nema vodu. Normala ovde