Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA, DVOJICA KOJI SU BILI PROTIV SU , U PRAVOM SMOSLU PEDERI, DEKLARISANI TJ. PEDERSKA BRACA KOJOVIC I HAVERIC, SAMO JOS NE ZNAM KO JE PRIMALAC A KO DAVALAC, MADA PRETPOSTAVLJAM DA TO ONI REGULISU BAS KAO I NASE TROCLANO PREDSJEDNISTVO. TOLIKO.
Moram jos nesto reci u vezi pojacane naplate za koju neki negoduju. Pa evo meni ne smeta kad udjem u bilo koji trzni centar, a niti brojim niti me zanima , koliko ima ljudi u obezbjedjenju.Dosao sam sa namjerom da kupim i da platim to sto sam kupio , a sto je valjda normalno.E tako je i u prevozu, smeta onima koji ne placaju kartu , pa makar tamo stajao samo jedan revizor, ustvari njima smeta i kad im vozak trazi kartu na pokaz. Svakom postenom gradjaninu , uvjeren sam da ne smeta koliko ih ima na stanici . Pa ,, hajvanima,, uvijek isto smeta , bilo da se radi o prevozu, utakmici, koncertuitd. , uvijek ista ,, papanska,, prica. TOLIKO.
Ono sto vam stalno govorim se potvrdilo i na jucerasnjoj sjednici a to je : da je onaj smrad bubica ,, alkoholicar,, pa vidite da on ne moze i ne zna pricati koliko mu je jezik odebljao od alkohola, a koliko je nepismen potvrdjuje i cinjenica da u dva navrata nije znao objasniti o cemu se radi pa je morao izaci petrovic, SMIJESNO, sve ono sto je DR. NABIL rekao stoji, i i kao sto miu rece za skrivene namjere, i zbog svega toga mora podnijeti ostavku, ako mu je ostalo jos i malo casti.Znam da nije zavrsio posao a niti ce akobogda za centrotrans tj. sandjaktrans, ali mora otici i to sramno, i zelim mu dugu, dugu, bolest.Ako je neko pratio na tv je bio gost jedan od glavnih u gradskom prevozu u holandiji, i on kaze da drzava subvencionira sve one koji koristr gradski i prigradski prevoz, jer se narod prevozi na posao u skole itd. i to je drzavni interes i svjesno idu u gubitak, ali to ne ispastaju radnici gradskog prevoza, nego ide na racun drzave , jer je to drzavni interes. TOLIKO.
Ma gras je kiv jer neće da oda svoje kućne ljubimce/čitaj /LOPOVE! A, zar još ima imovine koja nije data pod hipoteku!?!? Do jučer su govorili da je sve rasprčkano!
Vecina odraslih gradana bar koji su radili u nekoj firmi znaju pravila opstanka firme a oni koji neznaju to je isto kao i u porodici ako gazda vodi racuna o porodici i ako svi cuvaju steceno ta porodica ide napred,ako samo jedan unistava steceno onda ta porodica polako propada ili jedva opstaje u GRASU SVI SU UNISTAVALI i kako da opstanu,kako da opstanu.......
Bravo... Sad ostavite GRAS i bez imovine pa da na miru mozemo reci da je u potpunosti propao... Tako cete vi moci s mirom da date linije Cetrotransu...
Ekspertna vlada Zeljkovica je potpisala i dala saglasnost za potpuni kraj GRASA...
Da obnovim ponovo pitanje koje je na prethodnom članku o pojačanim kontrolama na tramvajskim stajalištima postavljeno: Kad možemo očekivati preliminarne rezultate akcije prinudne naplate karata? Hajde baš me zanima da li će iznos biti dovoljan da podmirite plate SVIM radnicima (uključujući pripadajuće poreze i doprinose, regrese, tople obroke, naknade za prijevoz, bonuse i ostale povlastice), sve nastale obaveze za struju, vodu i komunalije i ono najvažnije OBNOVITI I ODRŽAVATI POSTOJEĆI VOZNI PARK? Ovdje treba sistematsko rješenje, a ne ovakav cirkus na stajalištima!
Ovo je samo jos jedan nacin da se produzi agonija i da se GRAS skroz gurne na dno, ali ekspertna vlada i premijer Zeljkovic vjerovatno znaju najbolje ... unistice i ono malo sto nisu do sada.
Eto opustošili su je do kraja... Naravno GRAS neće imati velika primanja, i ode sve u stečaj...
Ovo Grasu nije pomoć i ovo je samo produbljivanje agonije! Krajnje je vrijeme da grobari GRAS-a i cijelog KS-a odstupe! Pa za rekordno su nas vrijeme dotukli!
Otvoren im je put za propast, definitivno!!!
Oni koji su pohapali ovaj GRAS sad u kao i pomazu. Mnogi ovdje kriminalci u ovoj vladi KS kriju svoja dijela nad ovim GRASOM i pljacku koju su sprovečli u tom preduzecu.
Skupstina odobrila, a njihova Vlada nije ni prstom maknula da bi pomogla ovom preduzecu drugim nekim mjerama. GRAS tone a to i jeste izgleda cilj ove Vlade eksperata koja sve poslove zavrsava za Centrotrans
gras svakim danom tone dublje i dublje zbog pogresne politike vlade ks na celu sa zeljkovicem al nije nista od njega drugo ni ocekivat jer je poznat da firme ostavlja u ogromnim dugovima kao sto je slucaj sa toplanama