Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo skinuti sa vlasti SDA-a koji nas je doveo na rub siromaštva i tek tada se možemo nadati boljem sutra !
Neka a..lla.h dž.š nagradi Dževada Bećirevića i Žeklja Komšića. Sagradili su u Sarajevu više džamija od Gazi Husrev bega.
Oće li se više završiti đamije na Ciglanama i Koševskom Brdu. Za sve imate pare a za ono što najviše treba narodu nemate. Hvala načelniku Bečireviću i SDP-ukoji nam je do sada jedini dao nekoliko sttotina hiljada KM, ostali ništa. Načelniče ne brini imaš glasove braće džematlija za treći mandat, ne trebaju ti više glasovi od komunističkih kop....iladi.