Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazif Dacić i Enes Dizdarević iz manjeg sindikata u GRAS-u su visokopozicionirani predstavnici SDU-a iz Novog Grada i Ilijaša (ako se kod njih može reći da je bilo šta visokopozicionirano). SDU je "kupila" GRAS od SDA za svoje glasove kriminalnoj vladi koja je smjenila Nakaša i sve nebošnjačko u kantonalnim firmama. Dakle političkog uticaja u GRAS-u ima i to je zakuhala SDU, privjesak SDA, koja je u ovoj firmi napravila svoju ćeliju i podijelila radnike podilazeći kriminalnoj Vladi "eksperata" a na štetu uposlenika. Bratija SDA/SDU je danas najveći krivac za stanje u GRAS-u. Raniji krivci zbog kojih je GRAS pao na koljena su direktori koje su postavljali SDA i SBiH. Kao i sve u državi GRAS je opljačkan od "velikobošnjačkih" kriminalaca iz SDA i SBiH. http://i.imgur.com/WRmsp0W.jpg
al' su se prepaliiii .....lol
Kako je ranije ministar saobraćaja KS Jusuf Bubica vozila javnog gradskog prevoza postupno su počela izlaziti na ulice Sarajeva te kazao da su oranizatori ove nelegalne obustave konačno su shvatili da više ne mogu činiti nedjela koja su činili i da moraju pustiti osnovna sredstva za javni gradski saobraćaj koja su u vlasništvu KS. Kako me nerviraju ovi nehumani komentari kretena poput Bubice i Zeljkovic,pokrali sve sto se moglo pokrasti i oni sad pune glave,kao da su ljudi slijepi i glupi,pa ne vide sta se radi...
Premijer KS Suad Zeljković je s druge strane najavio da Vlada neće pristati na bilo kakve ucjene, kazavši da su poduzete pravne radnje i one će biti dovedene do kraja. Sto se opce dozvoljava ovom lopovu da bilo sta komentarise...sram ga bilo,pa njegovi su to pokrali,a on sad kao da pokrenuo postupke...Strasno..
Pa ovo ste davno trebali uraditi, kasno Marko na Kosovo stize xD
wooow velika stvar, radna grupa... zasjedat ce jednom-dvaput u godini, uzet za to dnevnice i na kraju nece nista postic s tim.