Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za trojcicu prevazisli su sami sebe.
HAHAHAHAHAH
Mic po Mic! ONI SU GOOOODINAMA GRADILI OVAJ KRIMI MILJE...UVLACILI SU I ONE POSTENE, UCJENJIVALI IH.Raspad hobotnice nece proci tiho....Nadam se samo da nece biti puno zrtava.Idemo jako! RASHALUJ OPLATU za TEMELJ!
Izvijestite skupstinu KS koliko je novozaposlenih, transparentno imenom i prezimenom, strucnom spremom i na kojim poslovima do 27.04.2021. Da li je neko mozda od vas čelnika stranaka, ministara, otisao na biro za zaposljavan pa onog sa najveci stazom na birou zaposlio
ma nema nista od ovog
Uhljebi
Ko o čemu NiP o nepotizmu 🙄
Karic i Stanivukovic da se druze malo vise......
Ne vjerujem ja Stanivukovicu nista. On ce, ako ikad bude imao vecu vlast, biti vjerovatn ogori od Dodika.
Cuj Dino zaposli sto je mogao Aaaa.
Jel Moguce da trojka nece zaposljavati svoje kumove?
Znamo MI da je mnogo SDA levata infiltrirano u vladu KS-a, osjeti se to...ali takodje znamo da su im OCI VELIKE, znaci da ih je strah :) To je dobro, jer cemo time svi biti na dobitku.Unistavanje SDA hobotnice, mora da ide u sva tri pravca.S vana, iznutra i DIREKTNO NA PROTESTIMA. .......SF SN!
Mislite borbu protiv GENETSKIH predodredjenih . Konakovic uhljebi sto je trebo pa sad donosi fol zakon kao eto nećemo više. Smiješni ste !!!
Razlika prilikom zaposljavanja i prilikom izbora osobe koja je clan gradskog vijeca na rukovodecu funkciju nije isto.
M:tel/prosrpska vlada Sarajeva potkopaje temelje Bosne i Hercegovine. NA funkcije idu genetskom metodom, kumovivima, drugovima, prijateljima, rodbinom i prijateljima. Ni jednu funkciju ne mogu dobiti ne stranacki kadrovi i gdje tu razlika u promjenama kad isto i gore rade.
Oo pa gdje si ti sta bi s onom pricom kojom si dosadjivao ovdje sedmicama da ce HDZ podrzati trojku u Travniku? Samo gluposti i lazi pises ...
A sta mislite da HDZ nije dobio neku veliku protuuslugu zato sto nisu podržali opoziciji u Travniku. Sda je dala nesto veliko samo se ne zna šta.. Možda Mostar?!
Valjda NIPOTIZMA?
A kada će Skupština o kršenju Ustava i ustavom zagarantovanih ljudskih sloboda kretanja, rada, druženja i govora?! Ustav se krši već skoro 12 mjeseci zbog virusa kojeg preživi 99,8% oboljelih (druga je stvar što ljudi u BIH misteriozno umiru u povećanom broju), i umjesto da Skupština brani ustavna prava bh građana, oni se trude da ga maksimalno krše, a nije im bitan ni Nirnberški kodeks koji zabranjuje nametanje ljudima eksperimentalne vakcine