Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA HDZ braca po budeztlijama i pozicijama.
Opet SDA bagra popusta HDZ bagri fuj sta radite od ove drzave
Svaki kanton svoja neka pravila uvodi koda je jedan u japanu a drugi na aljasci a ne u istoj drzavi
Demokratija u SDA, Alija Izetbegović, rođak Sulejman Tihić, sin Bakir Izetbegović....
Sljedeci korak, zamjenik zamjenika komesara policije
Dijele nas ko tortu....fasisti SDA HDZ
Sta ce gradzanski Komsic reci na ove poteze koalicionog partnera podjele policije po nacionalnom kljucu u HNK?Vjerovatno nista,posto je njemu bitnije da mu Bakir sacuva pravo da jos 4 godine mlati najvecu mogucu platu i privilegije koja postoji u BiH-predsjednistvo.
Ako ustashe odluče da se kofrče do kraja, mi ćemo ih samo proglasiti manjinom i svesti ih na relaciju Sejdić-Finci. Koncept konstitutivnosti Hrvata je izgubio podršku EU. Cheers!
Taman kad bosanski muslimani pomisle da je Čović gotov, on uzvrati udarac.
A sta je uzvratio ? 🤣🤣🤣🤣
Kada se već pravi novi preustroj jel to znači da će policija početi raditi i svoj posao?
Normalno. Bolje dva iz razlicitih naroda nego jedan. Uvazit ce se interesi oba naroda. Podrzavam
A kriva im IRMA BARALIJA HAHAHAHAHA
Kako ja vidim,SDA i HDZ se u medijima,kao svadzaju,a u praksi podlelili i skole i Elektroprivredu,evo sada i policiju.Medzunarodna zajednica godinama suti,sto meni znaci,da stoje iza podjela.
I sta je cudno?ZDK ima komesara k9ji lisece nine nikom u zivotu stavio,nit je ko kad cuo za njega da resldi kao policajac uopste??Savjetnik ministra,osudjeni kriminalac,istjeran iz sluzbe a ovo nas kao cudi???
Pa dobro, uvijek je komesar policije u HNK bio stranački biran, produkt političkog dogovora HDZ i SDA. Mislim to i ptice u gradu na Neretvi znaju...ako se sad uvodi "nacionalni ključ", dvije funkcije, komesar i zamijenik - različitih nacionalnosti zar to nije korak naprijed ka multi- kulti policiji u HNK? Ne kontam uz zašto opozicija kmeči i histeriše...u čemu vidi opasnost??
Eto, opet idu Bonske.... cirkusantima.
maaaamu vam ebem nikad dosta uhljeba :(
Pogledaj samo imena ovih sto rade, sve familijarna goveda iz HDZ.
Srbi i Hrvati su jedini narod na svijetu koji ruse grobove spomenike i mezare i skrnave mjesta gdje se mrtvi kopaju i odaje im se vjecna pomen