Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je narodni pokret nastao iz bunta bošnjačkog naroda protiv opresije i nije uopće obična Stranka, čime su je pojedinci poput Tihića napravili. Nekompetentni ljudi poput prijeratnih zanatlija bravara, limara i konobara sa lažnim diplomama koje postavlja vrh SDA se ne mogu suprotstaviti neprijateljima BiH jer nisu prošli redovni obrazovni proces i uopće nemaju INTELEKTUALNOG kapaciteta. Kad se (NE)INTELEKTU dodaju još kriminal, lažne diplome magistra i doktora šatro nauka, neznanje i primitivizam uz nedostatak intelektualnog kapaciteta koji je na nivou običnih zanatlija bravara, limara, konobara (što ustvari i jesu), kao rezultat imamo ekonomsku KOLATERALNU štetu za državu BiH, BIOLOŠKO NESTAJANJE kao u PALESTINI, umiranje i patnju za običan bošnjački narod, što je izgleda nekome i cilj.
SKIDAJ SDA, SVE SU UNISTILI U GORAZDU I BPK! SAD CE SE SULEJMAN TIHIC, RATNI DEZERTER KOJI JE IZDAO I POBJEGAO IZ BIH POZIVATI NA PATRIOTIZAM I BOSNJACKI NAROD, A SVI ZNAMO DA JE 80 GODINA BIO PROVINCIJSKI KOMUNISTICKI TUZILAC U BOSANSKOM SAMCU.
This is a good blog message, I will keep the post in my mind. If you can add more video and piuetrcs can be much better. Because they help much clear understanding. thanks Cavalieri.
Necu reci da je SDA za Bosnjake najbolje rijesenje al`trenutno je jedino.
SDP, sve sami patrioti? A svi gledaju da naplate svaki dan rata, pa cak i ono sto su piskili u grmen a ne u ...,pa sta je to patriotizam? U Gorazdu znam neke koji su i ministri SDP-a, koji su pokusali izaci a nije im poslo za rukom,(kako bi to narod popularno rekao) jer su skinuti `sàutobusa ili u Ustipraci ili u Rogatici. Pitam se ko jos prihvaca Lagumdziju kao Bosnjackog politicara, kad svako malo pa do Dodika po (svoje) misljenje.A Dodik kod Ivankovica u Beogradu pravi cirkus od Bosne i nas Bosnjaka???
@Ja -pokakio te avdo mirvic
SAD -The End
Tone nasa draga SDA...POLAKO ALI SIGURNO.
@smijesno: obicno ne odgovaram likovima koji ne stave ni nick ali ako ces mi ti prigovarati na pravopisu e onda kako da covjek izdrzi??cuj ja pisem po nalogu sda??ko ti je dojavio ?vidovita dzemila sa saradnicima ili bez??vidim zlaja i scepo imaju vidovnjake u ekipi!aferim!sto se tice tihica za tvoju informaciju ne volim ga ni ja ali pitas li se ti sta su tvoji nadredeni bili prije rata?marali muslimane po kazamatima!to ti dzemila nije rekla?jos mi reci vidoviti je li bolje biti prilicno nepismen ili totalno tako kao ti?ja recimo jedva odgonetnuh pismeni moj sta znaci ovo: izado zemmlju ali sam ipak uspio i nisam iznenaden sto si dva puta isti text poslao jer ko zna kakva ti je konekcija tamo gore gluho bilo!
PROCITAJTE KAKO JE RATNI DEZERTER SULJO TIHIC, PREDSJEDNIK SDA BESRAMNO I NEMORALNO OPTUZIVAO U SRBIJANSKIM MEDIJIMA HEROJE ODBRANE SARAJEVA I BIH OD 2. MAJA 1992. GODINE: Sulejman Tihić: \"Neko mora odgovarati za Dobrovoljačku, bilo je zločina!\" Procitajte izjavu; http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/302855/Sulejman-Tihic-Neko-bi-trebalo-da-odgovara-za-Dobrovoljacku
Nažalost,SDA u Goraždu je dno dna.Salko Obhođas je smjnio sve provjerene sda-ovce i doveo poltroncice oko sebe Halilovice,Orucije,Obuce,Mirvice,Delizaimovice koji slijepo sprovode njegove naredbe a on stoluje u Sarajevcu,
Naravno gospoda koja nas dugo godina zavlacila,opet jer imaju novca dolaze na vlast,kupuju izbore,sve laziraju,a ljude koji se bore za ovu drzavu smjenjuju i nepostuju jer im onemogucavaju kriminal...
Postavili osobe koje nam rade 17 godina o glavi...pametnooo
Komunjara ti je predsjednik SDA Sulejman Tihic. On je prije nego sto je kao vojni obveznik pobjegao (citaj - izdao zemlju) iz agresijom zahvacene BiH bio odani i opasni komunisticki tuzilac u Bosanskom Samcu. Ako vec pises po nalogu SDA barem se malo informisi o kadrovima svoje stranke i procitaj pravopis, jer si prilicno nepismen.
Komunjara ti je predsjednik SDA Sulejman Tihic. On je prije nego sto je kao vojni obveznik pobjegao (citaj - izado zemmlju) iz agresijom zahvacene BiH bio odani i opasni komunisticki tuzilac u Bosanskom Samcu. Ako vec pises po nalogu SDA barem se malo informisi o kadrovima svoje stranke i procitaj pravopis, jer si prilicno nepismen.
smijesne komunjare i scepini sosoni,njihov cilj postojanja je borba protiv sda sto je nenormalno!oni nemaju svoje ciljeve svoj program njima je bitno da otmu fotelje i tu ostanu!podrinjci dali ste se prevariti na lokalnim izborima od sdp i sbb koji prave pakt sa onima koji su pobili i raselili podrinje!ako tako nastavite dodik ce vam odlucivati koji nastavni program ce vasa djeca uciti!
zelimo poruciti narodu da su nam blizi tajkuni od vas bosnjaka. nas vise brinu i interesuju nezakoniti krediti za propale tajkune, nego budzet i primanja za borce, sehi.dske porodice... vasa sda