Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Radeljaš je ranije rekao za Klix.ba kako mu je lider SBB-a Fahrudin Radončić obećao da će ostati ministar te da vjeruje da lider SBB-a neće iznevjeriti to obećanje" Može li ovo ikako jadnije.....tačno mene stid kako su ovi naši političari jadovi jadni.
Ako se izvanredna sjednica saziva u slučaju opasnosti po građane i njihovu imovinu, onda je takvu sjednicu trebalo sazvat isti dan kad je Radeljaš izabran za ministra ...??? On je sam po sebi OPĆA OPASNOST ... ! ! !
Prije rata u Skupštini Grada nije mogao biti zastupnik tko nije rođen u Sarajevu. U skupštini Kantona sjedio je i ovaj Radeljaš, a i mnogi drugi, koji prstom nisu mrdali za prosperitet sarajevske županije, dapače, cilj im je bio samo uzeti novac, dok su građane Sarajeva terorizirali divlji psi, kriminal cvjetao kao u nekoj kolumbijskoj jebimedjedini, a djeca se bola noževima, razbijala u autima i pucala iz vatrenog oružja.Stalne krize Vodovod, Gras,kocke u Ferhadiji, žičara, razne afere. Sikter
minuta sutnje za palog borca janjetine
Kako ovaj Esed ima bæagi teleci pogled.. Zamisli pornic snime on i Majkicka buhahaha
Kako ovaj Esed ima bæagi teleci pogled.. Zamisli pornic snime on i Majkicka buhahaha
Kakavo razriješenje, bacite to đubre u potok. ekolozi zatvorite uši!
Ovo je onaj pogled:JOJ ZABIŠE MI GA.
@prdibeg Jeste, mada ova fotografija datira iz vremena kada ga je on zabijao :)))
kažu u Mehe mašala
Da ovo govedo bude ministar toliko godina pa to je malo reći STRAŠNO! Čist dokaz koliko smo nisko pali kao društvo. Poraz zdravog razuma. Radovao bih se njegovoj smjeni da njemu sličnih nemamo na hiljade.
joj vidi mu glave i pogleda, bljak
Je li ovo Fahro izdao Ese(a)da? A neki dan Ese(a)d govori kako ima obecanje od Fahre da ga nece izbaciti.
Lijepi naš Eso ne može da vjeruje da je smijenjen i to nam znalački demonstrira na gornjoj fotografiji. Samo mu još fali upitnik iznad glave
Bojim se da ga nisu izbacili :) jesu li Eseda ili Esada ? hahahaahha
Ljudi koji je ovo kriminalac nije mi jasno kako nije u zenici šljam od čovjeka zadnji
trebamo organizovat onu manifestaciju "svi smo mi Radeljas' haha
Dobro je da ga nisam nikad cuo kad govori