Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar piše jedna osoba i pri tom puca palac gore na svoj komentar. D.e.b.i.l.u.u.u.u.u!
HALOO SDA GORAŽDE SALKO OVDJE, ŠTA TO RADITE BRE TAMO??? NEMOJ DA VAM JA SA RIJADOM RAŠČIĆEM DOLAZIM TAMO...
U koju li će sada Sova stranku?! Ko više ponudi ... Po svemu sudećii da je i njemu došao kraj manipulacijama i ucijenjivanjima.
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
Halo halabuka jeli dosta tih fotelj komunjare bez duse ljudi od interesa svama je poklan bosnjacki narod
SDA JE PALA JER JE DOVELA GOSPOĐU ZA MINISTRA SOCIJALE POLITKE ČIJI JE MUŽ KLAO PO VIŠEGRADU...SRAMOTA NEKA VAS JE BOŠNJAČKA B.ALIO...FUUUJ
Eto opet ugrožen nacionalni interes Srba kako reče poslanica Milovićka, maa molim te ugrožena je ona što sada neće biti njeni uvezeni srbi(ministrice) koje su radili i kupili plijen za nju, sada dolaze također ministri srbi (dva) ali oni neće biti radi otimačine huminitarne pomoći i ucijenjenih proekata već će raditi radi dibrobita svih nas a ne samo za nju i njenoga...
ama ne boli mene nikakva istina ne glasam niti cu glasati ali zar se ne plasis hoces li ostati u zdravoj pameti?covjece ove textove o tihicu pratio sam iskopirao si makar 200 puta!izvini ali meni je to bolesno opsjednut si izadi prosetaj,popij kafu sa rajom popricaj sa familijom zar je sva svrha sjediti za racunarom i kopirati textove o tihicu lagumdziji radoncicu ili bilo kome drugom?rasprava je jedno ali bolesna opsesija na kraju vodi u ludilo!
vas sda placene komentatore boli istina. i to je dobro. protiv vas stranackih manipulatora treba se boriti samo istinom.
narod zna kelner patriote odj.eb.aus vise sa portala kako se ne gadis vise sam sebi sa tim deb.ilnim textovima!!toplo ti preporucujem posjetu psihijatru!dosadio si vise i Bogu i narodu psi.hopa.to!
Kad ga je nezavisna država Republika Srpska usvojila,da ste mi živi i zdravi...
papa sda
Prije dvadeset godina bio kelner Dobrici Cosicu, u toku agresije ga babo (sa)krio u svom kabinetu i podrumina, a danas (lose glumi) velikog patriotu i Bosnjaka. Alija je bio dobar i iskreni prijatelj sa Dobricom Cosicem. I sam Dobrica je opisao kako ga je njegov prijatelj Alija pozivao na lijepa druzenja i ugodne razgovore, dok im je kelenerisao i nosio kafu Bakir Izetbegovic. PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo "Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela "Holidej in", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče." Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica, Alijinog advokata i prijatelja. http://forum.krstarica.c om/entry.php/32664-Dobrica-% C4%86osi%C4%87-12
pozvao bi sulejmana tihica da nam objasni kako je uspio od budzetske plate kupiti stanove sebi i sinu i je li bio "sekretarica" u izdajnickom fikreta abdica u rijeci? zasto je pobjegao u njemacku kao vojni obveznik ne zeleci braniti domovinu? posebno bi pozvao asima sarajlica i pitao kako je izbjegao (krivicnu) kaznu za nanosenje teskih tjelesnih povreda kada je mortus pijan izazvao saobracajnu nesrecu? upitao bih i sadika ahmetovica zasto je uhapsen i je li ucijenjen zbog seks - afere sa malodobnom romkinjom, i zasto je pljacakao porezne obveznike na laznom prikazivanju trosenja benzina? pitam i bivseg ministra odbrane muhameda ibrahimovica je li ga imalo sramota sto je ojadio budzet primajuci basnoslovnu penziju kao lazni vojni penzioner i kada ce vratiti pare koje je na taj nacin otudjio iz budzeta od gradjana? pitam i nestasnog salmira kaplana da li su porezni obveznici platili popravku sluzbenog automobila kojeg je slupao vozeci ga van radnog vremena?
SAMO DA VAS NAPOMENEM DA SAM JA BIVSI PROVINCIJSKI KOMUNISTICKI TUZILAC, RATNI VOJNI DEZERTER I NEKADASNJI SARADNIK U IZDAJNICKOM STABU OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA FIKRETA - BABE ABDICA. IMAM MNOGO NEKRETNINA U SARAJEVU A JEDNU SAM UPRAVO PRODAO ZA VISE STOTINA HILJADA MARAKA U STROGOM CENTRU SARAJEVA. SVU SAM RODBINU "UHLJEBIO" NA BUDZET, CAK I SESTRU RUZMIRU. I SVE SAM TO (KAO, ALI MALO SUTRA) STEKAO OD BUDZETSKE PLATE (IAKO NISAM GLASAO ZA BUDZET, A PRIMAM BASNOSLOVNU I NEZASLUZENU PLATU) I NA LAZNOJ PRICI O PATRIOTIZMU, IAKO VI - GRADJANI BIH ZNATE DA SAM IZDAO BIH I POBJEGAO U NJEMACKU GDJE SAM KOMANDOVAO PRVOM MINHENSKOM BRIGADOM I IZ KOJE SAM IZASAO SA CINOM GENERAL - MATICARA. VAS SULEJMAN, BUDZETSKI PATRIOTA KOJI JE NA GRBACI POREZNIH OBVEZNIKA POSLJEDNJIH DVADESET GODINA