Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se sve opet vrti u krug. Meni se (za)manta(lo) od 1995!
Fino ih tamo sve treba pohapsit,pozatvarat..Isto kao sto je bagru bivse nam i nikad prezaljene Yuge trebalo zatvorit dok se ne dogovore,na onom brodu ili na Brionima...Ne ponavljati iste greske,ovi se ovako nikad nece dogovoriti nista!!!
bacite ih lavovima poslije vecere...Prisjelo im dabogda,mamu im fasisticku...Otpor stoko,otpor!!!!Dokle vise cekati i gledati ove umobolnike kako upropastavaju nase zivote i zivote nase djece????Sebe su dobrano obezbijedili i to za vise pokoljenja,njihova djeca su na sigurnom ,nasa ginu po tramvajima,utakmicama...Pootimali su i pokrali sve sto se moglo...Ocemo li i dalje sjediti i nijemo sve to posmatrati???Dok se oni bogate na nasim ledjima i nasim nevoljama,oni samo produzavaju postojecu agoniju i ne zele s tim prestati jer im je dobro!!!Zato,stoko,otpor!!!
Dabogda im ta vecera prisjela.
Bolje bi bilo da se pregovori odrzavaju u Gvantanamu i to u perodu od godinu, dvije, ali bez prava politicara da se vrate ovamo dok se ne zavrsi konferencija.
\"Posljednja vecera? A ko ce biti Juda?\" pa hare, normalno, isti onaj sto je u dejtonu spicko bih i sve njene zrtve, genocid, suverenitet ...
Posljednja vecera? A ko ce biti Juda?
stavite im cijanida u supicu
\'\'Tajna vecera\'\'
A u cik zore onako pijani idu pistom, Hare, Tihic, Dodik, Covic i pjevaju \"Oj drugovi jel vam zao, jel vam zao, jel vam zao Oj drugovi jel vam zao Rastanak se primakao, primakao, primakao, Rastanak se primakao...\" I onda Dodik kaze Silajdzicu: \"HARE NE POD AVION !\" A Hare odgovara: \"100% mi ne moze nista !\" A Covic ga tjesi: \"Ma nemoj Hare! Ima zivot i poslije BiH :) \" A Tihic se pita: \"Ko je pojeo moje baklave ?!\"
Vecina vec dvadeset godina glasa se za nacionalisticke stranke. Ovo je samo \"Trazili ste, eto vam ga\". Poslje sastanka ce biti kao uvijek: \"Mi smo dobili malo, a oni sve\". Koliko treba da shvatimo da nam nacionalisticke stranke prazne dzepove. Lako je gladna u rat tjerati.
jel se radi o posljednjoj veceri
Bice baklave za Tihica ! Nista ne brinite ! A Silajdzic ce morati da proguta najvecu zabu, kao i u Dejtonu kad je priznao RS ! :) Sad ce samo da prizna i HB :)
Vecerasnji meni u Butmiru: Za nase drage goste iz RS-a: Svinjsk corba ka predjelo, glavno jelo svinjski cmar sa svinsjkim odreskom Za nase goste iz Hercegovine: Prsut kao predjelo, svinjski odrezak kao glavno jelo Za nase goste iz Sarajeva: Teleca corba kao predjelo, Teleci ramstek glavno jelo. Desert za sve: Gurabijce, baklavice i tufahijce Dobar Tek
pocinju sa vecerom zavrsavaju sa desertom ...