Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLUČAJNOSTI, NAGAĐANJA I PALJEVINE: Tariguzisti (srpski ekstremisti) pale pravoslavne crkve po Americi i Australiji u svojim pokušajima izazivanja nuklearnog rata između Rusije i Amerike.
Merhamtli bum vam ga metli. Glupi Bošnjo glumi bečku školu dok ga ovi sa strane odrađuju u dupe.
kukanjac je prodana dusa nemoj te njemu vjerovati
Ovi su vjerovatno smiješni sami sebi, ali moraju doći... Nema ovdje godinama niti jednog člana porodice... oni su na grobljima tuguju... a ovi dolaze da provociraju... ne treba im dati nikakvu pažnju i prestat će dolaziti... ko je sinoć gledao "Pošteno" mnoge će mu stvari biti jasnije... branioci guraju auto oficira JNA 05.05.92. dakle poslije ovog događaja, da bi mogao izaći iz Sarajeva... zločinci su s druge strane!
Pa nismo mi Banja Luka gdje se ljudi ubijaju na polaganju kamena temeljca. Mi imamo dostojanstvo.
Oni su prizeljkivali da ih ko napadne, ovako im je bilo dosadno i dzaba su dosli
Pa sta ste vi mislili? Nismo mi divljaci ko đikana kada covjeka ubise na pravdi Boga tokom polaganja kamena temeljca Ferhadija dzamije u Banja Luci.
Gledaj đikana sto su se naredali ko na turskom kolcu. Treba li vam posuditi motornog ulja da podmazete traktore, eto jos malo pa Traktorijada v2 :))))))
@skywalker4 Bas me zanima koliko ce policije obezbjedivati otvaranje Ferhadije bice haman policije koliko i naroda toliko o divljacima.
Jučer je alijin sin, dok se tucao šarenim jajima, dogovorio da ne bude incidenata, i nije ih bilo.
@dis2 predsjednik kada postoji Republika a Valija kada je tamni Vilajet.