Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebem vam mater!
bas me interesuje koliko ovo boli krmojeba iz Laktasa i trandu Zeljka? Isto i u federaciji. Mi birali i treba da ispastama samo je steta sto omladina gine i seli.
U STRASZBURU ljudi pred sudom ZA LJUDSKA PRAVA, čiji je ogranak u BiH USTAVNI SUD BIH ! U ratifikovanoj evropskoj konvenciji o ljudskim pravima se kaže: PRAVO NA ŽIVOT JE NAJVAŽNIJE LJUDSKO PRAVO. Neko vam ga je u ime BIH i EU oduzeo ! Predajte pred kamerama svjetskih medija tom sudu apecije protiv SNSDa i SDA ! kojima tvrdite ono što tvrdite i pred domaćim medijima. Uz priložene dokaze, razumije se.
To ce darnuti,,sentimentalne Nijemce,,. Skupove trba drzati pred vladama i Tizulastvima genocidnog RSa i Kantona Sa.