Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRANILI SMO SE I OPSTALI, JELI VAM KRIVO !!!!!!!
živjela Armija, crko Alija!!!!
Dudaković je heroj, koji je odbranio BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbi su jedini narod u istoriji koji se "branio" opkoljavanjem gradova, sela, granatiranjem civila i masovnim ubijanjem u logorima?!...
@VIahIzPecine suti izrode zlocinacki, isfrustrirani...jeb.o.li te tata Kacavenda
@noviboosman345 genocidno kopile...otkucaj na Google-u Genocid, masovne grobnice, ubijanje civila, rusenje bogomolja, protjerivanje pa ces vidjeti ISTINU... jadan si kad se tim ponosis A vjerovatno ces se sloziti sa : Da'bog da se sjeme zatrlo onima koji su ubijali civile ...ko god da to bio!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dokazi su na strani Dudakovića, vrijeme će pokazati!
Svako svoje brani, mene zanima sro se ti svi silni generali nisu nastabili boriti nego podrzavaju kriminalce na vladti da bih uniste u potpunosti. Svo pricate o islobodjenju a jos yvjek smo robovi, neprijavkhenu radnici, mizerne plate poslodavci i privatnici muljaju na porezima....i svi smo zakinuti za normalan zivor bez obzira na vjeru i naciju.....eto slobode....samo smo robovi kriminalaca na vlasti...
Skup zločinaca kojima gori pod guzicom!
jel na ravnoj gori taj skup??:))
Tek će njemu da se sudi za Zadar i Šantića.....polako!
Bosnjaci Fahro scepo kradoncic je cetnicki pijun nemojte zaboravit.
Niko ga ne optuzuje zbog toga sto je branio svoj narod, nego za Zlocine!!!!
sta ce cetnici bolje neka podmazuju traktore dok oluja ne pocne.
Gazi Jugose!
Svi pricaju o borbi protiv nekoga ili necega a svi podrzavaju domace kriminalce i lopove poput Izetbegovica, Dodika, i ostalih polotickih mafijasa koji uredno pljuju upravo po onima koji su se boriki za ovu drzavu kradu ci im sve....
Rulja na ulici ne da da se sudi ubicama, predsednik Turske dolazi da drzi predizborni skup... 2018. godina je... I koja je to drzava? Jel to nezavisna i suverena BiH koju je Srbi trebalo da prihvate 92. godine?
sta je problem sto dolazi predsjednik Turske...pa tvoje prababe (zadnjih 12 koljena) pod Turskom vlasti i one su plakale kad su Turci odlazili?!
ceto haj u 3PM
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Isti je to"heroj" kao što je npr. Hrvatima Gotovina, a Srbima Mladić!
sa razlikom sto ce ovaj biti oslobodjen a Hrvatski i Sprki su osudjeni za UZP :)
i jesi tifusar Jugosu prljavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogi predlazu da se mirno razidjemo. Ja sam za tu opciju. Evo nudim se svima koji hoce da idu Iz Bosne i Hercegovine da im odnesem kofere na autobusku stanicu ili aerodrom.
@hardrocker Ipak ti neklepeći nanulama mimo Lapišnice, nije zdravo dati kažem pravo!
Odeš vikendom na autobusnu stanicu,ne moraš nikom nositi torbe,(ako si u bosni) pa vidi kako se razilazimo.
Dudaković jeste heroj, ali to ga ne abolira da mu se ne sudi ukoliko imaju dokazi o nekom zlodjelu. Pa upravo muslimani vjernici promovišu da će nam svima biti suđeno za sve, ukoliko bude trun dobra vijećemo, i ukoliko bude trun zla vidjećemo. Ovakvi skupovi mogu se karakterisati kao uticaj na prvosuđe, ta sud odluči da se optuženima uvede pritvor. Vjerujem da Dudaković u konačnici neće biti osuđen.
Dudaković je legenda, heroj.. kako je časno branio zemlju od agresorskih zlikovaca, tako će časno i pošteno da dokaže svoju nevinost. Zlikovci su mijenjali identitet, krili se po štalama, šupama, pili otrove...
Za Srbe zlocinac i genocidas,Banja Luku i Republiku Srpsku moze da gleda samo preko televizije.
RESTART SRPSKA !
vrijeme vam je za redovno proljetno podmazivanje traktora, za svaki slučaj 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)