Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puhni Israfile
Phuuuuuuuuuuu
Odlična igrica, samo kacige podijeliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
joj retardacije
Budalama ovo neko servira, pa ko prihvati. Prirodna selekcija.
Djecu treba tuci u glavu jako i precizno !
a kažu ,nije nastao od majmuna...
da niste pokazali ovde ovu novu 'igru' nasa djeca nebi nikad ni saznala da postoji ovo..kakava nistarija od novinara...ne kazu dzaba da su novinari najvece smece...(bas ne razmisljate kad objavite nesta..nego samo daaaaj pa makar nacija ispastala..fuj! jedini i iskljucivi krivci za sva sranja na balkanu..i rat su podplaceni novinari izazvali sirenjem nacionalizma...a ima ona stara 'Japanska..lahko je plitku vodu zamutiti,a budalu naljutiti...
Ekstreman oblik vršnjačkog nasilja!
Trebaju itekako,danasnja djeca su u 95%debili koji se ne snalaze nikako u zivotu,nisu to generacije 80-90godista
Dobro ovo nesto. mores 12 prsljenova odjednom polomiti.
Nisam ni znao za ovo dok vi niste objavili :) Dijelom vi nositi odgovornost ovih povreda :D
Ova danasnja "djeca" 13pa nadalje ni nalik djeci do prije 10ak godina. Kao fol moderna generacija imaju modernu tehnologiju perspektivu za sto, za svakodnevno odlazenje na sishu, kafu, opijanje vikendom itd.
Uvijek je bilo djecije gluposti. Nije bilo mogucnosti da ih gledamo kao danas. No ocigledno je da ovo prevazilazi djecije nestasluke...ovo je retardno ponasanje. Izgleda da dobijamo generaciju idiota ili smo je vec dobili.
ma jbg ovo je debilizam sve sto su prikazali... jedu deterdzent tablete.. ma de jbt... majmunluk cisti.. ne trebaju farmaceutskoj industriji kojekakvi virusi da bi isprobali nove lijekove tehnike kurcepalce.. nadjemo mi sebi "virus" I bez njih..
Eto nek ste i vi malo propagirali imecilni "izazov"...
@Tersalka Mislim da su ipak ucinili dobru stvar, upozorili su na posljedice ovog izazova. A ocigledno je da osoba u sredini (koja nastrada) nije svjesna sta joj spremaju druge dvije osobe. Ovako kad pogledaju ovaj video, mogu znati o cemu se radi.
Hajmo challenge za političare . Ko će više govana pojesiti ?
To se igraju Bakir i Milorad...
Nakon ovog članka, strahovat će.
Hajmo ljudi ko se sjeca one fore probusimo fudbal i napunimo ga pjeskom ? onda cekamo nekog da naidze sa djevojkom i dreknemo se dodaj nam ciko dalje znate .............