Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skurčena vlast
@gradjaninsasela đe si, ljubavi.... mislim na tebe....
@gradjaninsasela vidim, jbt... sa razlogom
Za "prilagođavanje" 2000 kvadrata najavili da će potrošiti više od 7 miliona KM. Mogu za te pare izgraditi 3 zgrade! Kako će samo SDA kampanju finansirati od ovog posla, malo je reć.
Moxe li neko pojasnito u cijem je vlasnistvu zgrada, tj. tacno koji pojedinac?
mijenjaju lokaciju da im raznorazni nezadovoljnici ne maji gdje kampirat pod nosom...
Tuga, na sta je spao nekadasnji gigant :(
Bas mi ih je zao hahaha
da se mene pita ja bi čitavu vladu u špajz nagurao
I to je puno jer i onako nista nerade
sve skuceno za skucivanje para
otpustite visak koji je ogroman dajdzici amidzici sestrici bratici snahe zetovi I mnogi nazovi kadar koji ne treba I ima mjesta I visak m2 ALI mi smo zemlja u TRANZICIJI I bitno je svako radno mjesto proizvodno ili administrativno jer proizvodno treba 4 radna mjesta a administrativno jedno DA bi piskaralo imalo imalo platu prosjecna plata 835 km 4 roba po500 km a administ. 2175
Niko ne problematizira sto su crveni kmeri po osnovu izdavanja uzeli oko 60 miliona od rata na ovamo. Vjerovatno su tako placali kllix komentatore. U narednom periodu ce se osjetiti znatan pad botova :)
Za koju godinu ce uvest i da koriste i scc i bbi a mogli su telecom, domacinski je.
otpusti višak i uhljebaše i bit će i viška prostora , a tek oni koji se tu i tamo pojave na poslu pa odmah na bolovanje
zar nije energoinvest vecinsko vlasnistvo vlade fbih,ko ga kome ovdje zavaljuje
samo 2000 kvadrata e jest mi ih zao
Ostade i SDP bez sigurnog priliva novca. Tezak udarac! Bit ce zanimljivo pratiti desavanja u stranci sada kada je manje para.
18 KM po kvadratu poslovnog prostora u Novom Sarajevu. Zanimljivo... ova cijena je realnija za poslovne prostore u strogom centru grada.