Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da svako od nas ko je skolovan i zeli uspjeti, to moze postici svojim trudom. Zasto ne bi neko ko zaradjuje dobro imao stecenu imovinu. Ali najlakse je sjediti, kukati i pricati kako su svi lopovi, a osnovna skola jedva zavrsena. Pa budimo realni, za sve su nam drugi krivi, narocito ako dobro rade i pokazuju rezultate na terenu.
@pravoglasa da i narocito ako im se prezime rimuje sa Hajnadzic...
Zanima me da li bi SDP slucajno bio ista posteniji od SDA ili npr da li bi NAsa stranka bila ista postenija. Damir Hadzic iz SDP-a je vladao od 2000 do 2010 Opcinom Novi Grad. Od Mercatora je dobio stan u Aerodromskom naselju jer im je dodijelio top lokaciju na Dobrinji za izgradnju Mercator centra. Eurohercu je dao veliku zelenu povrsinu na Alipasinom Polju da izgrade 2006 godine upravnu zgradu. Zato se zaposlio kasnije u Eurohercu. Sve fina gradska raja, posteni
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Zalosno je da je akcent stavljen samo na jednog covjeka i da se pokusava sve iskoristiti kao predizborni populisticki poeni..da li mozda znamo nesto o imovini SDP-ovaca koji uredno svi od skromnih plata imaju stanove u gradu, skupocjena vozila i svi imaju po apartman na Bjelasnici koji je duplo skuplji po m2 od stana u Sarajevu.
@kliknilajk Tvoj bakir ima SCC I BBI banku i BBI centar, jel to on prijavio.
@kliknilajk kako jednog čovjeka, Ajnadžić, Koldžo, Memić, Skaka, i Berilo, svi SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
ovo je samo clanak za novine i portale,,da se narod jede..od ovakvih optuzbi i istina nema nista kao i obicno
Šta radi Chuck Norris radi u općini Centar u Sarajevu? Sve što mu načelnik Ajnadžić kaže
Novinarčiu koliko to duLuma ima Ajnadzic
Ibrahim Hadžibajrić - garaža 10m2.. 🤣🤣🤣
U čemu je problem ljudi?Čovjek zaradio sa svojih 10 prstiju.Zaradio i zarađuje.I ne zaboravite njegovu titulu "prof.dr." o kojoj mnogi od vas mogu samo maštati,a pričate o dulumima.Kad će se više početi cijeniti rad i trud u ovoj državi??!!Nećete uspjeti u namjeri da okaljate njegov ugled jer se njegov rad i sve ono što radi za Općinu Centar vidi na terenu.Bravo načelniče!
Nakotilo se Gargamelovih botova ko pacova, glodari izjedose sve sto im pod ruku dodje, a uz to sire kugu, i sve druge najgore bolesti. Samo ih misomorom mozes istrijebit!
Nesto i razmisljam!Ne treba vama novinarima u pokusaju jednog medija poput CIN u pokusaju dati da prismrdite uopste ovakvim institucijama i velikanima poput ovih nacelnika!Pa smradovi jedni umjesto da nam pisete sta je sve uradeno za vrijeme mandata,sta je promijenjeno,koliko novca utroseno (citaj nama gradanima korisne informacije),vi se bavite ovakvim zutim tabloidima i vijestima koje zakuhavaju!?!Uzas na koje ste grane spali,UZAS!!!
Kuku nama ako su nam ovo novinari i ako ovako vode intervjue poput ove zenske osobe koja se cuje na snimku!Pa djevojko draga edukuj se za pocetak dosla si u institucije kakve su opcine i grad jako je sramotno da ne znas padeze,ne izgovaras rijeci na ispravan nacin i sta sve nisi napravila od propusta!Hocemo li npr od toga krenuti pa onda zavrsiti na vikendicama i duLumima zemlja?!WTF!!!
Znate kad cu tek povjerovati u ove vase buti pametan pokusaje!?Tek kada budete imali barem jedan vise sat radnog vremena vise nego ijedan taj nacelnik koga ste oprali kao i gradonacelnik koji su prijavili sta su imali i u krajnjoj liniji i htjeli!?Veci problem treba da su vam vase neprofesionalne i neeticke osobine koje biste kao novinari morali imati i pridrzavati ih se!Ah da,kupljene su vam diplome!UPS
JAVNO PITANJE ZA CIN U POKUSAJU JESTE (KAD STE VEC TAKVE KABADAHIJE) STO NE ODETE DO DODIKA I ISPITATE NJEGOVU IMOVINU,PORIJEKLO,NE PODNESETE TUZBE ZA PODRIVANJE MRZNJE,NACIONALNIZAM I SLICNO!?Vama jeftinim i prodanim dusama nacelnici koji rade svoj posao trn u oku i vjecita prijetnja po sigurnost?!Sram neka vas je!!!
Uzalud vam trud sviraci da promijenite oci nas glasaca i biraca koji cemo nacelnika opcine Centar opet dovesti na to mjesto i izabrati ga za svog predvodnika makar jos 5 stanova kupio i ne prijavio ih!Sta je sve uradio covjek treba da mu se zlatom okuje svaki korak!
@KRIMINALACCMAHALACC TRGOVI,FONTANE,LIFT ZA GRADANE,SOCIJALNA DAVANJA ZA PORODILJE,VANTJELESNU OPLODNJU,LIJEKOVE,STIPENDIJE,BORACKI DODACI,PRVA RADNA ISKUSTVA,NOVE CESTE,ASFALT,PAEKOVI,SANACIJA KLIZISTA,PODRSKA ZA POVRATNIKE I JOS MNOOOOGO TOGA! Eh je li vam jasno da ovo nikad necete moci ukaljati ni sa kakvih 19 dunuma ne prijavljenih!!!
TRGOVI,FONTANE,LIFT ZA GRADANE,SOCIJALNA DAVANJA ZA PORODILJE,VANTJELESNU OPLODNJU,LIJEKOVE,STIPENDIJE,BORACKI DODACI,PRVA RADNA ISKUSTVA,NOVE CESTE,ASFALT,PAEKOVI,SANACIJA KLIZISTA,PODRSKA ZA POVRATNIKE I JOS MNOOOOGO TOGA! Eh je li vam jasno da ovo nikad necete moci ukaljati ni sa kakvih 19 dunuma ne prijavljenih!!!
@JeanClaudeVanDamme Uzalud vam trud sviraci da promijenite oci nas glasaca i biraca koji cemo nacelnika opcine Centar opet dovesti na to mjesto i izabrati ga za svog predvodnika makar jos 5 stanova kupio i ne prijavio ih!Sta je sve uradio covjek treba da mu se zlatom okuje svaki korak!
Svi biste vi da ste nacelnici,gradonacelnici,fukcioneri,a mozga se grama nema!Skole se ucile nisu!Novinari cina za koji niko ne bi znao ni da postoje da im kli..x ne dize vijesti,su plasirali samo jos jedan pokusaj diskreditovanja nacelnika i gradonacelnika!Smijeniti ih necete jer mi gradank znamo na sta ne licila Opcina Centar prije 4 godine i sta vrijedi i kako izgleda sad!To nikad necete moci promijeniti za dzaba vam je sve!
Ma evo i da je nacelnik opcine Centar Nedzad Ajnadzic sve to i sakrio GLASAM OPET ZA NJEGA JER JE PREPORODIO OPCINU CENTAR!JER SE NIKAD VISE PROJEKATA NIJE URADILO!JER JE SVAKI PEDAJMLJ I GRUMEN ZEMLJE NA PODRUCJU TE LOKALNE ZAJEDNICE POMJEREN I STAVLJEN NA SVOJE MJESTO!JER SU MI DJECA PARKOVE DOBILA!JER SMO MI BICIKLISTICKE STAZE DOBILI!JER KOSI LIFT RADI!!!JER JE URADIO SVE ONO OD CEGA SU MNOGI DAVNO RUKE DIGLI!
Maksimalno bi se respektovao clanak ovog tipa da vam nije samo Opcina Centar trn u oku i da jedino njoj ne pripisujete cak i sitne nedostatke kao krupni otpad.Evidentna je jedino i samo ISTINA da je nacelnik Ajnadzic sa svojim 10 prstiju pokrenuo prvenstveno uspavanu i nadobudnu administraciju kojoj je bitna pauza i kafica kao i cekeri sa pijace!Pokrenuo je projekte,radi se kao nikad i sve je evidentno i podlozno ispitivanju!Ko ne vjeruje neka provjeri i to je jedina ISTINA