Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riješite Nacionalnu i Univerzitetsku Biblioteku BiH i vjerovati ćemo da želite da uradite posao. Kad vidimo da je tamo red uspostavljen i da se jedna takva institucja ne blamira unutar i van Bosne i Hercegovine, budite sigurni da ste postigli nešto. Dakle, NUB BiH pa onda dalje!!!
...ybg, ođe kad nekog žestoko zayebavaju, kažu : "đesi naučnik, morelse"...
danas ljudi doktoriraju bez dana staza i iskustva u struci kako je to moguce ne znam i o kojoj nauci pricamo
jest jest upoznali smo sve prednosti izuma zvanog tocak, sad ispitujemo mogucnost da osovinom povezemo dva tocka u institutu za mozak u Donjem Brabonjištu
Navedite broj mladih sposobnih profesora koji su napustili ili otjerani sa fakulteta otkad si ti i Konaković zavladali Senatom? Obična bara puna prosječnih profesora koji samo tezgare po upravnim i nadzornim odborima.
KAKVA MU JE OVO KAJLA!!!!
Vakultet, jaštaradi. Naučnik je naučnik, al Brena je Brena. Dvaput.
Zato imamo najvise fakultetski obrEzovanih analfabeta na svijetu...
--- naši naučnici psotizali rezultate JEsu al samo na polju islamskih nauka i ahlaka ! Đe ti je onaj Škrijelj (Alijin tjelohranitelj) koji je pljačkao naučnim metodama i mrtve jer ti je stranka i utoj naučnoj oblasti našla prostora !
federacija i kanton se konacno trebaju ukljyciti finansijskim sredstvima u izgradnju kampusa