Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuuuuusraaaaaliiiii ste da uvodjenjem Boljonje po principu da u petak popodne objavite da Bolonja startuje u ponedeljak...pa sama priprema za uvodjenje Bolonje treba trajati 5-7 godina...administrativne promjene i pripreme, pripreme predavackog kadra, profesora, asistenata i sl., mozemo do sutra nabrajati....i naravno, pare za to trebaju, ali ne pare koje umjesto u reformu obrazovanja zavrsavaju na racunima domace oligarhije.
Moj Rifate, da ti tvoj bivsi student kaze, Univerzitet ti je leglo, i to ne mogu dovoljno naglasiti, stakora i lopova. Univerzitet ti se raspada na sve strane. Univerzitet ti je dno dna. Ali ti to vjerovatno znas ;)
bravo bih bravo sarajevo sandžo rektor a nobelovcima ulice na smetljištima!
Stidio sam se odnosa naučenog i stečene diplome inženjera, stidim se i diplome magistra opet, nažalost! Bolonja je po mom mišljenju promašaj koji slupo plaćamo, loše smo je kopirali! Da nisam studirao na sarajevskom univerzitetu možda bih Vam i povjerovao rektore!
Sandzo na vrhuncu. E sta su Bosanci dozvolili.PUUU
zasto nista nisi poduzeo zbog nelegalne smjene dekanese dzuvo od strane SDA hunte predvodjene Elenom Izetbegovic Causesku?