Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebeš ti sistem gdje učitelji i nastavnici strepe pred roditeljima. Učiteljice dodaju mame na facebook, dogovaraju kafe van radnog vremena, u kompletnoj mahalskoj šaradi ispaštaju jedino djeca uslijed silnog neprofesionalizma.
@KSAhunterr emalom :) Mora da su knjižice pune petica.
Jebeš ti školu gdje nesposobni direktori i nastavnici rade djeci šta hoće, pa čak i suprotno zakonu. Primjera je bezbroj. Brojni nepismeni nastavnici stvaraju nastavu bez obzira kako je to propisano. Interes djece, direktno pa i preko roditelja treba biti prenesen i prema mogućnosti prihvaćen, na zakonit i logičan način.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Roditelji iskompleksirani snobovi
Fakat dokle idu da hoće da biraju i učiteljicu. Da ima države odma bi im udarili kaznu zbog povrede prava na školovanje djece.
Pametna odluka... Zašto bi mijenjali djeci učiteljicu u periodu kada su najosjetljivija i najlakse je da izgube kontinuitet u učenju? Ljudi ne daju da se na njima kola lome, a posebno ako su iz škole odbili da sarađuju potpuno ih podržavam.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Samo mi je zao sto ta djeca nisu nizi razred pa da vide kakva je Grbavica I. Za 3 godine se djeci promijeni 7 uciteljica. Jos kazu ne bi ih ispisali da je taj peti razred uzela predmetna nastava. Problem je nova uciteljica. Ko je ovdje lud? Bagra nadobudna
Kakvi degenerici od roditelja a sutra ne mozes veci domet ocekivati ni od njihove djece kad im parmaci od roditelja prave ovakve gluposti u djetinjstvu.
Gledam naslov članka, i kontam Bog zna šta je bilo pa ispisaše toliko djece, kad ono kretenizam teške kategorije. Tragedija što je učiteljica premještena, pa ne d'o Bog da je šta gore. Sad sam shvatila što sam ovakva kakva jesam, mora da je do toga što sam u ratu promijenila more učiteljica kad je prva otišla u Ameriku, a nas male ostavila. Šmrc.
i sta su sad djeca dobila? opet novu uciteljicu.
debili roditelji debilna im djeca.samo ih pogledaj kako se ponasaju kreteni pravi.kakav mail i facebook, odmah kazniti..ne smije bolan profesor sa roditeljom i djecom komunicirati privatno osim na javnom sastanku
ha ha ovo zeza neka
Krenulo je stranačko kadroviranje pošto je ministarstvo prosvjete uspjelo u škole da uvali stranačke direktore.
e čuj još bi da određuju ko će im predavat djeci? Pa imate maljevi privatne škole pa tamo određujte
ovo samo kod nas ima, nepostivanje sistema, nadleznosti i autoriteta. cuj oni se ne slazu sa odlukom direktorice? pa nek ond oni sjedu i nek vode skolu :)
Pa u toj istoj Grbavici 1 gdje su prebacili djecu je direktor prosle godine prvacicima u 2 od 3 odjeljenja nakon mjesec i po dana promjenio uciteljice i htio naknadno rasformirati 3 u 4 odjeljenja,te buduci da je to bilo previse za sviju pod pritiskom roditelja nije napravio 4-to odjeljenje. i isto tako je godinama unazad mijenjao učitelje u 3,4 i 5 razredu.Sad primi cijeli jedan razred,na štetu učenika svoje škole,sigurno,jer nijedna škola nema dovoljno kadra o kvaliteti da ne pričam.
Skloniji sam da vjerujem da je grupica bezobraznih roditelja izmanipulirala ostale. Nisam siguran ko je u pravu ali poznajem današnje razmažene roditelje kojima djeca žive pod staklenim zvonom.
Ja sam svako polugodiste u osnovnoj imao novu prof bosanskog. Dok nisam dosao u srednju nisam nista o svom jeziku znao jer je svaki put bila nova politika
tako nam i treba roditelji od djece prave razmazena derista
U bh školama se pravi sistem da kad ih zavrsis mozes samo komentare po klixu pisati i to je to
www.zadruga-rijaliti.com Pratite najnovija dešavanja u rijaliti show zadruga!