Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vec 24 godine ne zivim u chicagu izasao iz Sarajeva sa 21 godinu, nemogu sebe ni da zamislim da zivim I radim za korupcisjki rezim, I lokalne lopove koji vladaju gradom I drzavom...
10 000 brace,sestara,muzeva,supruga i ostale mnogobrojne rodbine
SVI IMAJU PRAVO NA REGRES , OSIM PENZIONERA. PREDLAŽEM DA SE OVAJ PROBLEM ISTINSKI RAZMOTRI I DA SE OBJASNI PENZIONERIMA ZAŠTO JE TO TAKO.
Svaka ta marka im zatrebala dabogda.
Kantonalna vlada SDA. znaci moze se kd se hoce. bravo SDA
Narod je znači tempiran a rulja kad krene nema stati. Bošnjo je naviko da trpi ali kad pukne puca sve . Svu ste nam omladinu otjerali. Mene libo ja radim i zaradim fala Bogu baustela. Ali ja sam 1 od 300 . Danas me tip moli neki u radnji salamu da mu kupim i hljeb da jede a RVI. Bogu plakat. Neće ovo još dugo po mom rezonu , Tuzla i kanton cijeli počeo je da pjeni. Dabogda prosili budzetlije za hljeba. Amin
Ni u Njemackoj ne dobijes 6% povisicu za godinu odjednom
Hahah,a kako ce te natjerati plate u privatnom sektoru,jadni mi sa vama
svaka marka budzetlijama vise, jedna mlada porodica u BiH manje. Vrijeme pokazalo da svi bjeze od krvopija, neradnickih.
Meni plata 450 KM ni tu minimalnu nemam.
Kladionice još uvijek otimaju veliki dio novca koji plaća naš glupi narod a od toga drzava nema ništa osim UZP=HDZ
naknade za godisnje odmore. to samo kod nas ima!
ma nek se ne puca :)
Možete još ovu godinu sledeću nećete imat od koga napunit svoju kasu.
Samo jako i na prvu!!!
Da li je ikad iko postavio pitanje sta radi tih 10 000 budzetskih korisnika. Koliko pijavica je medju njima.
Samo pojačati budžetlije. To će nas iščupati. Uhhhh... Mater vam stranačko-mutavo-nesposobnu. Jel vas sramota uzeti to a djecu liječimo SMS porukama. Dabogda vam zatrebalo za lijekove.