Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ce imati vise stranaka nego stanovnistva.
Sta je ovo, svako selo stranku ima
I ja bi se veselio da sisam budzet
Nije ista stranka samo se isto zove i osnivac joj je isti covijek😁. Providni i nada sve podmukli pokusaji mijesanja u politiku Bosne i Hercegovine.. HDZ no 2😁
Škoro tenKre pravi. Ekonomista, a skoro nikad o ekonomskim pitanjima ne priča. Okupi sirotinju iz novog Zagreba i priča im o prekopavanju Jasenovca. Baš jado neki, wannabe usraša ... Mora otaći kod hirurga sa slikom Bože Ljubića ili Francetića na operaciju ušiju ako hoće da bude pravi ujko.
Komsic do smrti ce biti clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda. Skoro popusio u hrvatskoj pa dosao da rovari po BiH.
ovaj se Bori za herceg Bosnu.
I ovu su HDZ sateliti
znaci ovaj je granatirao Vakuf i Prozor
Samo Dragan nema opoziciju. Vakat je
Prc Milojka - odmah im u startu kazu vi niste mi :-). Nemamo nista s vama, niti hocemo da imamo ista s vama. Kazu im da nisu sposobni ni novo ime da izmisle. Ovo je osudjeno na propast, i to vrlo brzo.
...ili u prevodu: "ja bih da se ogradim od vas."
Radipa se HDZ glasačko tijelo..zapjevala mečka(Škoro)pred vratima...ovo mute nešto iz Sarajeva..ma hajte molim vas...xexexexexe
Krivousi na aparatima...kme,kme,kme..
I ovo "malo društvo" sa Slavkom Andačićem, propalim nastavnikom i cirkusantom, je kratkog daha.
Vidi Micka Smiciklasa iz Vecerenje Skole sto se gura u politiku a blage veze nema sa istom....