Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Izbor nevidjenih klipova: (Iznad 18 godina) Pornic Angeline J. sa Brad Pittom Snimljeni vanzemaljac u Sarajevu Krvava tucha izmedju Poljskih navijaca(19mrtvih;43 teze ozlijedjeno) Dodikov komentar za muslimane Udjite u taj profil,zatim idite ispod slike \"My Videos\" iizaberite klip koji zelite da pogledate ! Ne trebate se reggistrovati na stranicu !!!
Skolski pribor neka dobiju navrijedniji ucenici, a ne sehidska djeca. Oni se upisuju na fakultete, dobijaju zaposlenje itd.. Naravno da nemam nista protiv njih, ali nije to nacin da im se kompenzira gubitak roditelja u ratu. Vodi se pogresna politika ..
AHAHHAAAA AL JE OVA B.ALILUK ZIVINA ZARASLA U SALO ,I OVI BI BOSNU OSVAJALI A NE MOGU DA NAPRAVE DVA SKLEKA,CHUCHE DOK PISAJU ...NIJE CUDO DA VAS NEMA U SPORTSKIM DISCIPLINAMA,AJ RAZUMEM DA U NAUCI NE MOZETE ZBOG HENDIKEPA DA SE ISKAZETE,AL ZA SPORT NE TREBA NEKA PAMET AL VIDIM MRKA KAPA... ZADRIGLO TO OD MASNE I NEKVALITETNE HRANE
Vidi malog ugroženog može konju rep išćupati.Ostaloj djeci ka..
Tebi brazda je..bem mamu u brazdu.
zaoracemo sve sehide,i vase nisane u temelje poljporvorednih farmi dzamije u svinjce stoko zaostala iza osmanske okupacije
koji je problem pa ne ide komentar
i jope sadaka
Koja je razlika između šehida i poginulih boraca? Da li je svaki musliman koji pogine u ratu šehid, ili može biti i poginuli borac? Ako može biti poginuli borac, u kojim slučajevima? Da li je ta podjela zasnovana na ciljevima za koje su poginuli(šehidi za vjeru, poginuli borci za ostale ciljeve)?
Nek neko radi nesto a da nije predizborna suplja