Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na izbo. za direktora pobjedio Sejdo Mrvic Minist. odbijaju imenovanje dir. Jer nije iz SDA Nakon6 mje. istice rok za imenov dir. Član ško. odbora Senada Crnkić u interesnom talu sa ministarstvom i protukandidatom blokiraju sve. Ponovo odrzani izbori opet pobjedio Sejdo opet blokade Uposlenici škole gotovo jednoglasno smjenjuju Crnkic i imenuju novog člana ško odbora Seada Mrzića 29. Marta Minista tu odluku drži u ladici 25.Juna u minist. Crnkić glasa za smjenu Šta reci
A Upravni odbor ko nešto važni, a Sejdo glumi Huda.... Sve je to vela havle
Dzaba. Neda Sejdo ziv,,stembilja,,.😁
'Teško je biti direktor al' još teže je ne bit.' - Sejdo Mirvić
"Kaki su" , " na osnovu Zakon o .." .. " Sjedu Mirvića" ... pa jbt ko je pisao ovo 2. Razred osnovne skole????
ti očito nisi upućen u svarno stanje pismenosti odraslih bosanaca. ovo je jedan od boljih uradaka što se tiče gramatike.
od 12 decembra nece da se skine s direktroskog mjesta..jel iz SDA ?
A drugi nisu,
Svi smo mi PEČAT!!!🙌
Sejdo udara pečate sekretarici po šupku 😂😂
Pravda za sejdu!!