Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema grijanja, redukcije svako drugi dan. Cemu mi placamo doprinose i ostale namete? Da nekome obezbjedimo luksuz, ljubavnice, brendirane gace. A nasa djeca se mogu smrzavati. Da Bog mili sacuva.
Pa osnivac Komunalnog je opcina Breza a nacelnik Breze je SDA. uBrezi je vrijeme stalo 1996. To je gradic koji 20 godina gradi dvoranu. Sve sto ima malo pameti je je otislo iz Breze. Nama koji smo ostali nek je Bog na pomoci
Zalosno, rodom sam iz Breze a zivim u USA kad god dodjem ista zalost..pozdrav
I kod nas u sarajevu isto samo sto ovi otvore prozor i plus sam dobila koronu u skoli sam dobila od prof
Da vampozajmimo u Olovu djeci prevruce jedna kotlovnica za dvije skole na bio masu sjecka dodite i prepisite lozaci
Sad se sjetili da prave,umjesto da se tu uradi prije pocetka grijne sezone.
Sve otpustiti os direktora komunalnog do nacelnika Opcine. Kakav remont postrojenja u novembru mame vam lopovske... Oprali pare, potrosili na kafane i kurve, kontali nece biti jaka zima.
Svakoga dana u svakom pogledu,.. sve više i više nazadujemo...
SDAaaaa, smrzavam se jaaaaa, SDAaaaa, nema grijanjaaaaa, SDAaaaa, u glas hajmo sviiiii, SDAaaaa, ko nam kriv je kad smo ovce miiiii ....
Izgradila se breza
Pročitas naslov i momentalno pomisliš "bemti drzavu" kako smo samo jadni i čemerni. Fuj
Bruka.
Da hoce meni uvest online nastavu rodio bi sam sebe znaci
pa ovo tuzit treba zamisli skolu bez grijanja smrzose se djeca
A jesu ovi iz Breze sumu sasjekli,posadite bar novo
јел и за ово Додик крив?!
A bakir i zvizdic na turneji 'veselja' heeej dodik pada, sad je vrijeme da i mi pritisnemo. Bakir i zvizdic su tracare, i lopovi, i ljudska balega ko i dodik.