Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidite nadnaslov "novo normalno", ali bez navodnika. umjesto da se piše o djeci kao žrtvama ovdje se sprovodi propaganda. uloga medija je antidruštvena u svakom smislu. ali će se ekonomske posljedice preiliti i u medijski sektor. e to će biti novonormalno.
trujte djecu hlorom i drugim govnima,a nijedno dijete nije obolilo dosad
tuga ...jadnu djecu muce a kafane bez problema jedni na drugom
?????????? KO, KOME OVDJE POLAZE RACUNE??? SVI RADE SAMI ZA SEBE!!! SVAKA MAHALA IMA SVOJ ZAKON!!!!!
Ovo je definitivno potrebno i za fakultete, distanca, maske, dezinfekcija i na ispit. Online ispiti ce unistiti studente, postoje profesori koji svoje frustracije lijece kroz ovaj model provjere znanja. Zar je moguce da na fakultetu u Sarajevu profesor obori studente zato sto se nisu uspjeli ulogovati, oni koji su uspjeli uci u program mogu polagati a one koje je sistem izbacio oboreni? To vam je online nastava. Bezobrazluk nekih profesora je samo za prijave, za sta se plata prima?