Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo mi grahovo, il ako neko slučajno nije bit će.
sjecam se akcije kada su u Ggrahovu organizovi “uvoz” mladih devojaka iz Albanije koje bi se ženile za poljoprivrednike Grahova. E taj je Projekat abortitao!
dokaz da smo na sve tri strane isti i jedni i drugi i treći svi smo ista gov?a i nikad se ništa neće promijeniti
Isti sigurno nismo, to i jest propaganda da se izjednači agresor i onaj ko je branio svoje. Slažem se da su svi negdje izgubili, ali iz potpuno različitih motiva.
@FCBayern Ne potpuno se slazem. Srbi nose veliko zvono sto su htjeli da odbrane Bosnu od ISLAMIZMA a mi i TURCIN Aljo sto je planirao sa Erdoganom i Muslimanskom Bracom kako da nas zrtvuje je nevinasce i PEJGAMBER.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mladi su u gradovima puse shishu, slikaju se i glume neku elitu, kao kes, auta, mafija.... peru zube sodom, hodaju pjeske, imaju 6km u djepu.... ali su na asfaltu
Izgleda kao scene iz Pripyata, ako ne i gore...
„...pokoja obnovljena kuća i crkva narušavaju tužni niz ruševina...“ - e, moj autoru članka, kako će to da narušava bilo šta? Valjda „se ističu“ ili „padaju u oči“ ali nikako „narušavaju“.
bosna je glupa ko krc, pogotovo ovi sto stavljaju prefiks ''bosansko'' pa nece biti sri lansko grahovo
Cijela Bosna jedna pjesma.Tuga,ti i ja.Da bi stigli na kotu 51 Ovi Onima dali relativno ne mnogo naseljen prostor.Od Livna do Bihaća skoro pa etnički.Tako nastade grad duhova Bosansko Grahovo,prošao sam prije nekoliko godina tim krajem.Livanjsko polje zjapi prazno. Kad prođeš zadnje Livanjsko selo prestaju obavještenja o naseljenim mjestima.RS prijeti otcjepljenjem.Ne vjerujem da bi u Sarajevu neko to i primjetio.Jedino Bakir ne bi mogao kad zagusti reći :"Mile,ajde onu našu".
Kad je Detroit propao kako ne bi Grahovo?!
Uskoro ce tako sve skole u BIH, kada svi odu vani traziti srecu. Ostace samo politicari, a njihova se djeca ionako vec skoluju vani.
male sredine kao sto je ovo prvo ce izumrijeti u bh
to je prava slika ove države
Haj minirat skolu, koja smo mi mraka od naroda...
Mnoge će škole za par godina isto ovako zjapiti prazne, a mi ćemo se pitati zašto i još jednom glasati za iste ove koji vladaju od 1992. godine. Aferim.
ubilo se za zutarski stek
Jbg otvorite javnu kucu..tuzno je da se one mlade djevojke nahladjuju pored asfalta cekajuci musterije...mindja kad jednom povuce nahladu tesko se toga kotarisati...u sarajvu su gospoda vecinu takvih uhljebile u javne ustanove.pa se sad kandjijaju na toplim radijatorima.zivila tranzicija
Zao mi je ove divne zemlje.Necemo da dodjemo pameti
Dok Milorad trubi o referendumima, koji su klasicno prodavanje magle naivnom narodu i to u tvrdom nacional pakovanju, u isto vrijeme Covic trubi o trecem entitetu i na isti nacin prodaje svoju maglu u jos tvrdjem nacional pakovanju, a Bakir se kobajagi bori za suverenitet na Hrvatskom moru i isto tako prodaje maglu, a sve trojica kupuju vrijeme i uigravaju se za slijedece izbore. Narode dodjite vise pameti jer ode vrijeme, a ode i omladina u nepovrat. Tuga velika na slikama
takozvano bh tranzicijsko drustvo mora se prvo rjesiti vampira iz 90 tih potom uzroka i posljedica rsta a zatim uvesti prijeki sud za aktere privatizacije..potom iducih 5 god.provesti rintajuci od zore do mraka da bi se ovo drustvo pocelo stavljati na zdrave noge...prenapucenost zatvora koji ce biti puni tkz elite rjesiti teskim prisilnim fizickim radom@Spectatorr