Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A đe ćemo ih nafatat, mislim te mlade, otvorene umove? Đe oni rastu?
na klixu..evo ti ja
Ti? Baš ti? E, ako si na klixu ponikao, biće nešto od tebe :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mislila sam da je ovo sada najcrnje što nam se moglo desiti, ali kad vidim ove, odmah mi je jasno da nam još crnje dolazi.
Skontali gdje se najbolje moze zaraditi. I to je ok ako radis i posteno zaradujes, ali jbg vecinu povari novac. I onda je samo daj daj, ne gledajuci da li nekoga gazis.......
Sto je to bas clanak o Muradifu a bilo ih je 30 ??
joj hamo vidi mu glave
ima da brani muslimanski narod od viska para i prosperiteta
mladi ljudi, naučite krast i varat, samo pazite da ne hapate neke psihiće, ostalo je sve ok, zaboravi se
Samo, primjećujem da se ljudi svim srcem trude mlađe naraštaje što prije opteretiti nacionalnim pitanjem. Djeca se od malena uče da drugima na nacionalnoj osnovi psuju dijete i majku.
PRVI Ko kaže da od ovih niko nije imao aferu...
Za onu plavušu znam sto posto. I dan danas me proganja da ostavim ženu.