Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve pobjede nad fasiszmom, pa danas je zastupljeniji nego ikada ...
@popusiogamiIeduduk Ocito da nemas pojma. Pa II korpus je bio jedina organizovana formacija 92, a zna se ko je i tada u Tuzli vladao. Ali ti si opterecen glupostima pa i ne razmisljas. I nisu se samo komunisti borili protiv fasista. to je svjetski rat.
koliko je meni poznato u mostaru zive samo hrvati i bosnajci...i jedni i drugi su bili ustase i fasisti...sta oni slave i zasto skacu?????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fasizam je pobjedio 100%
A hladna Neretva brrrr jos u 9 navece
Nije mi jasno da je pored tolikih mostarskih i hercegovačkih muslimana "antifašista", Mostar morao oslobađati 8. dalmatinski korpus sastavljen od 80% Hrvata i 20% Srba iz Dalmacije. Nešto ovdje ne štima...
ne shvataju da fasizam ili ti extremni nacionalizam nije bio samo u njemackoj,na zalost on je na nasim prostorima vec dugo godina zastupljen
Nacionalizam = fašizam. Bošnjak = fašizam. Hrvat = fašizam. O ćemu vi bulaznite? Opametite se i prestanite biti retardi!
smrt fasizmu...........smrt nacionalizmu...........
to ti dođe smrt narodu....
@CheshireCat ostalo bi ponesto , nemoj zayebavati :):)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i da se ne zaboravi da je hvo i hv.9 maja 93 godine napala i pocela sukob sa arbih u gradu mostaru.Smrt fasizmu
Nadji jedan dokument o tome, a ima najmanje pet koji govore suprotno
Hercegovci mogu pobijediti fašizam samo ako se odreknu fašističkih pokreta Muslimana i Hrvata.
Sieg Heil.
Fasizam je jos normalan na prostorima BiH, NIJE POBIJEDJEN
*privremene pobjede nad fašizmom
Svaka cast.Ovo treba doci i vidjeti