Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa Stranka ! sve mi se vise svidaju...
Jebale te tvoja demokraCija cobane hercegovacki...
Hebo demoraciju a la Sarajevo-X. Najveci dio komentara se ne moze komentirati. To je tolerancija grada Sarajeva, pardon Teherana. Sve neke vehabije ovdje!
Ovom covjeku treba dati podrsku ! Da je sto vise ovakvih kao on bilo bi puno bolje...ali tesko da ce on nesto uraditi pored zivog Dodika jer on odma okrece situaciju i prica o RSu neke nebuloze koje nisu ostvarive a norod se i dalje ponasa kao 1990. i Slobine politike. Mislim,volio bih da grijesim ali tesko ce nesto uraditi. Poz
pa to je moja stranka. kad sam vidio ko je na listama te stranke, odma\' sam postao njen simpatizer. nadam se da ce napraviti dobar iskorak na ovim i jos veci na slijedecim izborima.
naprijed NASA STRANKA!
Fakat vam treba dati podršku.Samo naprijed ljudi.