Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50% nezaposlenost, a zastava najvaznija stvar
nije Obilic vec Kobilic :S
loj smrdi sarajevom
Lazem...lazem kako zineeem Onda se vraćam u sobu svoju I pravim se da su mi sve daske na broju
Eto.. Mirna Bosna. Nastavite svraćati svakodnevno, slikati ovu lijepu zastavu, da se ovaj sumorni portal malo obasja
Jednom sam bas ondije stajao i pisao uz onaj jarbol i onu tablu dobro dosli u rs...ali nemogu se sjetiti jel bila kakva zastava neki dronjak je bio ali koja zastava srpska ili ta rs-a nemogu se sjetiti....
Ajmo realno ! Od restorana Bazeni i još kojih stotinu metara pa sve do Bugarske je Srbija. I u bošnjačkim je glavama tako samo se prave da ne vide. Protiv toga pjene, poduzeti ne mogu ništa a i zašto bi. Postali Sarajlije i to zahvaljujuć Srbima.
sta si ti?cega si ti ikebana?ti si samo topovsko meso, teletina ideologije 18.stoljeca. Steta zivot protracitcna tako uzaludne i maloumne ideje. A bio bi tako dobra krema za cipele
@@Tale Čim malo uključiš mozak dolaziš tobe, ali nema potrebe da bježiš od toga. Bori se protiv onih koje ti brane da se izjasniš šta jesi. Nemoj da umreš u zabludi šta si - ti si ponosni Bošnjak pravoslavne vjeroispovjesti.
ja nisam "B-osnjak" vec B-osanac B-osanci su -Srbi Bo-snjaci su poTur-ice razlicitih eti-cki porekl-a,kladim se da 99% od vas zna i odakle tacno su im pre-ci dosli,jel iz Mad-arske,Hrva-cke ili Srbi-je ili su bili Ro-mi koji su korisceni da popune linije
@@@@@denko Priznao da je Bošnjak hahahahahahhaha
Drago mi je da konačno priznaješ da su ti preci Bošnjaci hrišćani, ma koje vjere bili. I moji su ali ja nisam prodao naciju. Zašto se ti onda nazivaš Srbinom i kačiš Srbijanske zastave !? Uvidio si konačno u kojoj si zabludi .
ETO I STA SAD.S.R.A.L.I STE DANIMA O TOME I STA CEMO SAD.JESMO LI SAD SRETNI,SVI PROBLEMI RJESENI.O CEMU CEMO SAD PAMETOVATI.IMA KO HRVATSKU ZASTAVU VISKA DA JE OBJESIMO NA IZLAZUIZ GRADA DA DOKONI BOSANCI IMAJU O CEMU DA TRUNE.
Srbi mars u srbiju ako vam Se nesvidza u bosni il cemo I mi pocet pravti republiku Bosne I hercegovine u beogradu
Ljilj-ani su simbol Hrisc-anstva,cest sim-bol mojih predaka koji su drzali B-osansku kralj-evinu,nema problema jel vidis iako nikad nisam bio na Terazijama nemam problem sa ljiljan-ima niti sa poveljo-m bana Kuli-na koju ste vi celi postavit pola izbris-anu
@Tale Iz prilozenog se vidi da se "c.etnicka" viori..A nije komsijska.Nezavisna je. @neko Takvi su za vrecu brasna izdali v.jeru.Ali su ostavili i.kone na tavanima.Da ih podsjecaju na ko su i sta su bili.
@neko Griješiš, ti si niko i ništa, a za one nastale1993. godine si dragocjena ikebana koja poprilično održava klimavu i lažnu iluziju multietičnosti.