Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iphoni su spemni usne napucene samo jos snijeg da padne
jel mogla jos karta skuplja biti, malo vam je, nek vam skijaju ovi iz apartmana, davno ste vi planine za njih pripremili, obicni narod nek gleda, majku li vam lopovsku
Stavio bi ja vama dnevnu da bude hiljada, pa se qurcite, nasim parama se gradi ovaj kupleraj za bogate, a 90 posto naroda nema pare da ode gore i boravi po danu, kako treba...Milione ste skrhali, za uski krug olosa, ratnih progitera, kriminalaca i podobnih politicara, i jos ih planirate krhati...Putevi do gore, vodovodna i kanalizaciona mreza, plinovod, sve na racun Kantona i jadnih gradjana, kojima ni ulice ne cistite kako treba kad padne snijeg...
Hajdemo u plannine Jer tamo nema zime, snjega Osim onog sto se smrce
Novosti kao nove zgradurine pored staze?
Jesu li ocistili pjesacke staze i stepenista ili opet samo rade na ski stazi? Koliko odrzavaju dovoljno govori podatak da u centru uz sankaliste stalno stoji vozilo hitne pomoci sa ekipom.
Znaci za cetveroclanu porodicu dan skijanja, sa nekim ruckom izadje 250KM... Ok!
U EU te izadje min 600KM, tako da.. 250 zvuci super jeftino
Znaci za cetveroclanu porodicu dan skijanja, sa nekim ruckom izadje 250KM... Ok!
Pod uslovom da imate svoju opremu 😀
nista od toga, eto jugovine
Snijeg poskupljao morali kartu podici
zar je moguce bez jale brata hehe. a da napravitr vise malih koncerta svaki vikend sa lokalnim grupama ? Mizda i nekoga poznatijeg u vrhuncu sezone ?