Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekivati od krezave sirotinje zadojene nacionalizmom
Ko nas bre zavadi
Dobro si ih opiso nema sta
Nije ovo skandalozno, hvala im sto pisu, da nas podsjecaju da se nisu promjnili i da znamo sa kakvom stokom zivimo.
Pamtimo nož a i žicu osvetit ćemo kad tad Srebrenicu !!!
To je njihov dio kulture i tradicije.
Uzdigla se cet....ja opasno, opet ce izgleda traktori da se pale.
Zna se i od koga je? Ako je po onoj staroj: "RIBA SMRDI OD GLAVE", . ..... .. .. ....
Čuj skandalozno.
A sute politicari i vjerski vladari
slijede osude ovog čina od strane lidera bosanskih pravoslavaca, izrazit će gnušanje na ovaj čin i uputiti izvinjenje. hvala
Genocidni divljaci
Koga briga za Bošnjacima u eresu? Važno je da je nama lijepo u Sarajevu. Tako je naš Alija potpisao.
uzmi ga kad hoćeš, gdje si bi 92-95?
Ne palite se bezveze to neka budala ispisala sa ciljem da rad ispadne na portalima.Ovakve vijesti ne treba ni objavljivati.To fino hitno prekreciti i postaviti skrivene kamere jer ne treba dopustiti dokonoj budali da diže tenzije a prvi on nije neki nacionalista i mrzilac muslimana.
Pozivanje na nadlezne institucije je postalo beskorisno. Ima li drugih metoda za djelovanje. Ima li kakvih info gdje se to dogovara?
Slijede još jače i ozbiljnije provokacije "ugroženih" kad dođe Bajram. Bojim se samo da neko ne plati glavom, jer sve što su do sad radili vodilo je u tom pravcu. Svaki vjerski praznik, nema veze koji i čiji, ovoj marvi je prilika za novi izljev šovinizma, a to je staza u jednom smjeru.
LUKAVAC – Delegacija Evropske unije u Bosni i Hercegovini osudila je oštećivanje krsta na molitvištvu u selu Gornja Brijesnica pozivajući vlasti da istraže i privedu ... Ima li delegacije EU u Janji?????????
Ta poludivlja horda se gadi svakom pristojnom insanu.
Mene kao Srbina je izuzetno sramota ovakvih stvari, najgore je sto oni koji ovo rade nemaju svijest niti mogucnost da imaju osjecaj sramote, jer ovo inace ne bi radili
svaka cast sefe, da je bar vise normalnih ljudi u ovoj drzavi, bez obzira na nacionalnost ili bilo sta drugo, pa gdje bismo do sad bili
Ne mora znaciti da su Srbi to pisali sjeti se onog Adisa Pokviča sto je pisao sam sebi po autu.Neka policija radi svoj posao.