Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fasista...
Ovi izgleda sve rade skupa i orkestrirano.Kad Kolinda popusti, javlja se Vucic, ili ovaj Vucicev metuzalem, sa kupljenom diplomom.Idi Vuline skupljaj zeljezo.
@gooUserRS Uskoro vam ide PDV na 23% pa lagano mjerkajte mape
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nebitan isprdak
@gooUserRS nećemo sad lagat da je bitno nešto što je nebitno samo da bi se osjećali bolje
Šta zna seljak šta je metropola u kojoj u strogom centru možeš vidjeti sve bogomolje i gdje svi imaju pravo da se mole kako hoće, gdje Srbi 50 metara od Baščaršije pale badnjak, dok u Beogradu koji nije džamaharija jedva ostade 1 džamija od nekadašnje 273. Haj ti objasni ovakvom mamlazu to, najbolje se ne obaziradi na smrdske komentare, ionako ih niko u svijetu ne shvata ozbiljno.
Nemoćan si ti vuline kao uškopljenik ! Ko zna, jesi li i evnuh. Jedino se oni bez jaja ponašaju kao ti, kao jezičava prečanka u Beogradu!
Obrazujte se!    https://www.24sata.hr/blogbuster/kad-bismo-barem-zivjeli-u-dzamahiriji-566487
I šta je to skandal, nije li tako??? To zna i cela europa samo neće niko u oči da vam kaže
Jer ga niste uspjeli sravniti kao Vukovar? Prsnite, niked ljepše nego nakon oslobođenja, gamadi.
Vulin je smeće i slika i prilika većinske Srbije. Ipak, dok bagra ovako peca narod, isti taj narod u ex Yu rapidno gubi tlo pod nogama.
uzeti za bitnu bilo kakvu izjavu izgovorenu od ove intelektualne amebe bio bi znak da se zabrines za sebe...ovog samo treba pomilovat po glavi i reci "rodi majka retarda svog" :)
Ja gremlina
Još jedno kopile kao i Handke, koji je vojnik na službi tebe napravio Vuline, možda Bosanac neki pa imaš komplekse od djetinjstva kao i Handke, ima džamahirija na Balkanu, upravu si, ali pravoslavna...
Ma koga jebe...ha ja...sta da ocekujes od otrova...da te mazi...jeste budale...haloo ba
Fasisto, ni jedne!
Da li ce ikad ovi jadovi na vlasti smoci snage i ovog neandertalca proglasiti personom non grata? Izgleda da im nedostaje muda. Celicnih!
Zabranite ovom klempi da ulazi u BiH
Histerija je sve sto se tice maternice, izraz pogresno upotrijebljen!Nisam znala da je Handke i Vulin imaju : maternicu naravno!
ruzniji od vucica