Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protesti.
odmah.
Svi na noge !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
al nije tegeltija niciji.. ma kakvi.. potkovani konj.. spuco zube sjaji se sarajevo
pa trebalo bi mu rauredit malo
@FlavorPlus1 PROTESTI ODMAH! Dosta je vise!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isto tako treba Sud za ratne zločine u Beogradu dozvoliti naši istražnim organima da to isto urade u Beogradu. Recipročno uz puno uvažavanje jednih i drugih.
lijezete polako na Srpsku rudu,...
Ahahahah koliko ste jadni. Eke, upravo sam uhvatio momenat gdje klix brise pluseve na moj komentar. BOSNJACI, NE VJERUJTE KLIXU. SVIM ANTIBOSNJACKIM KOMENTARIMA NAKUCAVAJU PLUSEVE I BRISU MINUSE I OBRNUTO SVIM PROBOSNJACKIM NAKUCAVAJU MINUSE I BRISU PLUSEVE.KLIX JE DIO SPECIJALNOG RATA I HOCE DA VAS UBIJU U POJAM I OSJECATE SE BEZNADEZNIM!NE VJERUJTE IM NI RIJEC!
@TheBitanga boli klica ku.... Ac za tvojim plusevima. Kao da si neki akademik jbt, kihot
Dakle, gospoda iz doticnog udruzenja 'oce da sude presudama, da bi izjednacili zrtvu i napadaca, tj. da bi revidirali istoriju i stvarne dogadjaje. Ovdje se radi o jos jednom primjeru VELEIZDAJE, za koji naravno niko nikada nece biti procesuiran. Nevjerovatno. Pa alo, Bakire, Dzaferovicu, potvaraju vam junake iz Armije BiH, a vi cutite. Hocete li vec jednom progovoriti?
Ko je nevin,njega to ne zanima
Dati priliku ljudima koji su pocinili GENOCID I UZP da postave svoje ljude VSTV i dijele pravdu je ravno samoubistvu
Samo nek mi neko pošalje kakvu kaznu, pa i saobraćajnu. Ne hebem više ovu vlast ni ove zakone.
Potkuj me care zaj da ih volim za pare BiH dao sve .....jače od okova teže od lanaca volim potkivanje...
Smjesni ste sa ovom harangom
@Lion7 'Ajde u Izrael, pa objasni tamo Jevrejima, kako su smijesni sa svojom harangom protiv nacista 75 godina poslije genocida...Uostalom, tebe kao 'Rvata bi sigurno prekopali ono bas temeljno, kad bi ulazio u Izrael. Vi ustase ste meni smijesni, kad mislite da su ljudi zaboravili ko ste i sta ste...Eto toliko...
Treba vidjeti ko je glasao za ovo...
Kažu Fahrudin Radončić ima uticaj na VSTV, zato se ovo sve dogadja...
Bakir treba da organizuje proteste, a ne narod
Nek nam je Bog na pomoći...
HAJMO IH RUSITI....
hoce li iko dobiti krivičnu prijavu zbog ovog? sumnjam.