Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkud fratru 250 hiljada maraka ???
serhije ;-)
@UZORITI Ma ne otkupljuje ni u krscanstvu, mozda u srednjem vijeku kad su farbali narod. Narod daje pare jer im se ime procita na misi da su dali, pa onda oni glavne baje. A cula sam da je tako i po dzamijama. Znaju oni svi da ce u dzehenemmske vatre, pa kojem to Bogu treba necija cvaja. Nisu retardi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jedini skandal ovdje je ime ove akcije. akcija steroid! hahahahha mora da je sef PU Doboj neki tikvan iz teretane.
@kontrabass hahah uvijek sam se pitala ko smišlja ove idiotske nazive
Molimo tuzilastvo da objavi snimak iz 2 razloga 1. da se uvjerimo da fratar ne laze 2. da vidimo kako je mala ... I kako je fratar odvaljiva :)
Išćeruje zlo, ućeruje dobro!
Bog stvorio čovjeka sa potrebom za seksualnim odnosom i oni uvedu celibat i onda dobiju ovo i još Bog s njima nije zadovoljan!
Casne sestre su im nevine kao goblen
U sitnim apoenima !? Pa to je sleper para
Proricem sudbinu, a takodjer prodajem i krtolu, jucer vadila.. javite se na broj 06*******.. ma zajebaem se, al stv sad prodajem krtole ko hoce, ev nek me nađe nekako., odazivam se na ime ,,Hatorka"
Alah se uvalih
Hajde ba bolje žene,to je normalno,zov prirode...ali njegove pedofilne kolege inače vole dječake ,fuj gadovi ...vjera takva,šta moreš..
@BezrepaMarva Devetogodišnjem Miroslavu veliš, a ?
@BezrepaMarva ne ,to je svaki papa bio
Tako bude kad ljudi iskrive vjeru i Božije zakone... Celibat nije od Boga nego od ljudi
Jadni svećenik sigurno on nije kriv...
Ima.I gore od toga ali Allah ne.zeli brukati svoja stvorenje
Đe može živ čovjek bez pič*e, bila bi mu mud* k'o klik-klak ?!
budala, a mogao je biti poznat i plus 250 000 KM u džepu...
Ja mislio katolički popovi ne smiju da j...u
kad tad ti ona stvar skoči na nos :)