Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIVI MU SURLE I LOPOVSKE FACE IZ OČIJU MU VIRI LOPOVLUK
A koliko stranih jezika govoris ti Skaljicu? Kako dobro rukujes informatickim uredjajima? Da li ti znas da smo mi u eri informatike i apstraktnog razmisljanja? Da li ti uopste imas te osnovne stvari da bi mogao biti politicar od tako vaznog polozaja za buducnost. NE, NE... niti imas ti, niti tvoj mentor Radoncic, niti ijedan od vas trenutnih.... Sve vas treba na otpad...
Idi konju metni kravama kao što si i dosad radio. Ti intelektualac -VELA HAVLE
Koje samo sinhronizovano uvlačenje naroda u dužničko ropstvo na caku beskonačnog rekonstruisanja vlade. Kad se uzimaju krediti MMFa i Svjetske Banke onda i vlada u tehničkom mandatu može dati zeleno svjetlo. I SDA i SDP tada dižu ruke. Rade sinhronizovano na našem osiromašenju.
Sad kad su u.bili jednog pravog patriotu i intelektualca A.kademika Suljemana Redzica dolaze neprijatelji RBIH-e prosipati LAZI , LAZI I SAMO LAZI ! Skaljicu, nisi vrijedan ni jednog nokta Sulejmana Redzica, ni ti ni oni koji su sa tobom u politici !
Skaljicu, J.E.B.O te ratko mladic sa dobricom cosicem, i tebe i lagumdziju, i covica u vasu izdajnicku i lopovsku razvaljenu bulju ! STOKA ste izdajnicka i lopovska i nista drugo! Zemlja vas Bosna svija progutela, gnjide jedne izdajnicke i lopovske !
E znaci jos cetrdeset dana smo fukare a onda slijedi blagostanje, blago nama!
E moje narode,trunite,umrite dok vam papci nepismenjaci haraju i tovare vam teret na leda,i sva sadisfakcija se zasniva na komentarima,IZADI TE NAPOLJE VEC JEDNOM 200.000 LJUDI PA DA VIDIS kako ce stvari da se mjenjaju... a ne onaj glupan se zapalio,bas ljepo ohravbrivanje nasih politicara...umjesto da skinemo glavu jednom pa ce se sljedeci zapita hoce li krast a ne davat...
LJIGAVCI IZ KLUBA 98 , nisu se bunili ni kada je Zlaja dovodio Sejdu Komsica za presdtavnika Hrvata, ni kada je Zlaja dovodio kurtone Lojavog i Budimira a sada i oni nesto pametuju i "imaju stav" ... Bosnje, imate li ijednog pravog intelektualca, ovo do sad su vam sve neki samozvani intelektuaci ?!"
Bas ces ti i tvoj sef iz Berana donijeti dobra Bosni !!! Vi , iz smecarske stranke , ste najvece smece ( zajedno sa vlahundzijnom strancicom) sto je ikad smrdijelo po Bosni . To je jedno oupljaliste kriminalaca , fasista , raznih izdajnika, prvoklasnih lopova ... Sef ti je faca prava ..u slucaju tvrde stolice , pogled na njega direktno tvrdu stolicu pretvara u "rijecicu" !!!!
Zar moze u Bosni ovoliko gov.ana u politici biti , samo podignesh kamen ono iskoci go.vno- ko ovaj sa slike...
Kako se ovoj ŠER-STOCI žuri,da rasprodaju preostalu društvenu imovinu!
UREDIMO ŽUPANIJE U BIH po uzoru na HRVATSKU ovde u nas se ne zna što je grad a što općina a vidi primjer DUBROVACKO NERETVANSKE ZUPANIJE GRADOVI Grad Dubrovnik Grad Korčula Grad Metković Grad Opuzen Grad Ploče OPĆINE Općina Blato Općina Dubrovačko primorje (sjedište Slano) Općina Janjina Općina Konavle (sjedište Cavtat) Općina Kula Norinska Općina Lastovo Općina Lumbarda Općina Mljet (sjedište Babino Polje) Općina Orebić Općina Pojezerje (sjedište Otrić-Seoci) Općina Slivno (sjedište Vlaka) Općina Smokvica Općina Ston Općina Trpanj Općina Vela Luka Općina Zažablje (sjedište Mlinište) Općina Župa dubrovačka (sjedište Srebreno)
a mogao bi ti ja sta utovariti u to tvoje debelo crijevo
Koji je ovo lopovcina...
Monkey NOVAK pise se istovarim a ne iztovarim