Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka je od jucer za mene samo jedna SDA prostitutka koja ruca sa svim mogucim sponzorusama, muzikantima i prodavacima muda za bubrege. I koja se nije udostojila jednog svjetski poznatog i priznatog dobitnika Nobelove nagrade ugostiti i pozdraviti. Do jucer sam cjenio njegov rad iako je u stranci uhljeba, lopova, poltrona.
Skaka je covjek koji stize sve i od kojeg svi politivari trebaju prepisivati.
Ovako se promovise grad i sva njegova bogatstva. Aktivnosti nam ne fali jos malo uredjenja i to je sve sto nama treba. Odlican projekat!
Gotovo, koji mjesec do divlje deponije, standa sa vjerskim suvenirima ili betoniranja..Bosnje su to..
Ti trcis bebo ...
Skaka Trail...
Gradonacelnice, pogledajte cestu od Jezera prema Skakavcu. Sramota.
To je u nadleznosti KJKP RAD I Opcine Centar ne grada.