Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu shvatiti osobu koja zbog bolesti mališana na tako ponižavajući način postupi, zar je nemoguće bar malo duše imati, srca su nam kamena postala.
@sporticus Sta on zna od bolesti, nije on doktor, pogotovo ne o nejasnom autizmu. Jedino sto on je uocio da mali mu razbi glavu drekom i galamom.
@sporticus Odkada su neodgojena i nesocijalizirana djeca autistična?!
ma koliko se mi god sprdali sa Skakom i izjavama frajer jedini radi ...kako god on radi nije kao ostalih 99 posto sdaovaca uhljeb nehljeb ..Samo naprijed AbdulaŠe
Ovo majka?! Krek kurva iz Bronxa koju naleši pimp Tyrone jer je svu lovu potrošila na gudru?!
Dok oni neociste seljake taxi vozace i netreba se voziti sa njima. Cast izuzetcima koji su profesionalci
E ovo je za respekt! Dostojno ramazanskog posta !
UBER
Ma kakvo izvinjenje, tužiti ga je trebala, i njega i firmu Sarajevo taxi.
Ovo ce biti SDA sarajevo. Amin
Zlatiborko širi svoje grane pa prihvati mlade nedojebaane Nemaš šta proširiti.
Abdulah Skaka predstavlja svjetlost u politickoj tami koja traje vec 20 godina.
prvo ih treba edukovati po pitanju lične higijene tj. kupanje bar jednom sedmično, higijena automobila pranje istoga bar jednom godišnje. Nigdje skupljeg , a lošijeg taksija bar u evropi nema gledano prema standardu gradjana.
što mi obrisa koment. krelac
ko o cemu, suljagic o postenju..... sa taxi je u praksi privatna firma...
Svaka cast gradonacelniku. Iz uzasne je stranke, ali radi odlican posao nema sta. Ova vijest me bas obradovala :)
stari borac protiv antifašizma, trebaš napustiti zeleni Titanik, gdje je tu je da bude blub blub blub blub.
Ovako se Srbi u RS-u izvinjavaju kada Bosnjak i Bosnjakinu budu napadnuti. Cuo sam da je jucer stanovnik Sarajeva krivo pogledao nekog srbina u tramvaju. Mislim da bi se bosnjacki clan predsjednistva pod hitno trebao izviniti u ime svih Bosnjaka u Bosni i van njenih granica. Lijepo je vidjeti kako bosnje aplaudiraju na ovu vijest. Bilo bi lijepo kad bi ti isti bili ogorceni svakim napadom na bosnjacke povratnike u RS. Nazalost, takve vijesti se vise i ne prenose. Fuj.
Prosle sedmice teheranski taxista me odgurno iz vozila jer sam nosio zapakovan Balantajn
Ako nesto prezirem to je SDA, ali Skaki svaka cast za ovo sto radi u svom mandatu. Nisi ti za te stranke gradonacelnice!