Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodje Izetbegovic na fakultet u Sarajevu i pita jednog studenta - Koliko je sati? Učenik odgovara - 14:30. Izetbegovic ga ispravlja - Trebas reći zahvaljujući Izetbegovicu i SDA sada je 14:30. Dodje do drugog i isto ga to pita, a student odgovara - Zahvaljujući Izetbegovicu i SDA ja nemam sat...
HAHAHAHAHAHAA
Dobar, dobar :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda je tebi najbolji, vidim da si se dobro zadundao, a guzva na kontejnerima. Koga ti foliras ?????
SELJACINO SMRDJELA PO FACI TI VIDIM DA SI U SARAJEVO DOŠAO POSLIJE RATA I UHLJEBIO SE U NJEMU COBANĆE MALO PRLJAVO
Eki ovoga kao da je Johnyja iz Holandije nagovorio da dodje, a ne dinu plagijatora, stihoklepca prilagodjenog uhu istocnobosnjaka.
Imač li informacija koliko će slavljenika biti IZ TVOJE PORODIČNE EVIDENCIJE ???? MEnsečini malo uglavno ZNA SE ! :)
Mojne tisra Skaka !
ja gadne face ... tipican predatavnik sda "elite"
Pričaju žene po brijačnicama u entitetu da u radikalnom i šerijatskom Sarajevu kad otkuca ponoć svi naglas moraju reći MERHABA NOVA GODINA i da zato oni pozivaju PRAVOnaSLAVLJE jer nisu radikalni...
I onda palamude po entitetu kako u Sarajevu hodaju deda mrazovi sa fesovima i zelenim kaputima...
Dobar dan Sarajevo ,sinoć sam stiga,hotel je dobar ,usluga super, samo mi malo sunca falil da malo zivnem a Odi sad probat ćevape na carsiju, možda me podigne malo
jarane, u sarajevu zimi nema sunca, nemoj to ocekivati ... ako ga vidis, to je fakat slucajno ...
@andres_iniesta_2 gleda san prognozu, najavljuju sunčano sutra a noću jos hladnije. Ja volin sunce pa nema veze da je zima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jb. sta god se napravi uvijek ce nekom nesto smetati. Da i ima alkohola onda bi drugi rekli sto nema prasadi na raznju ili slicno. Znam da na plazama u Crnoj Gori prasad okrecu a naprimjer u Hrvatskom primorju to nema, tako svaki grad ili regija ima nesto svoje.
Sarajevo se bori da ima najbolji "doček Nove godine" u regionu i onda pojedini etiketiraju Sarajevo kao grad sa tendencijom radikalnog islama i šerijatskog zakona. Ako si barem elementarno obrazovan i racionalno donosiš zaključke onda iz toga možeš zaključiti da od te lojave spike nema ništa i da se radi upravo o recipročnoj vrijednosti iskaza i o pravdanju radikalnog stava koji dolazi iz rs.
to eventualno mozes reci 02.01. a i tada ne mozes jer neces imati jos izvjestaje koliko je grad naplatio taksi od boravka stranaca te koliko je uvecan prihod po osnovu PDVa... prema tome - jedna potpuno neozbiljna izjava, ali sta ocekivati od ljudi koji su uveli par nepar, ne mogu obezbijediti vodu, prevoz po noci, sigurnost i jos 100 stvari ... sarajevo - grad koji je mentalitetom i vodstvom zapeo u srednjem vijeku
Hocemo na trotoar ispred predsjednistva na docek, gdje cemo slavit najvece dostignuce u oblasti izgradnje poslije fahrinog tornja.
sto poganiji komentari sarajevo sve punije
Zivli RS bogalji
MajKinSincina@ ides ti u zatvor