Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u BIH se javna institucija može uvrijediti ako im tražiš izvještaj za neki projekat. To se ne treba TRAŽITI to treba biti dokument dostupan svima, jer je JAVNO, a pogotovo investitoru.
NEOBRAZOVANA I PRIMITIVNA TELEĆA GLAVA U U OBLIKU SDA-BERBERINA SKAKE GOVORI DA JE TU SIGURNO BIO KRIMINAL U DOGOVORU SA RATNIM DEZERTERIMA ŠVRAKIĆIMA! ☝️
Nije mu Bakir objasnio da biti gradonacelnik, nije manekenisanje u skupim odijelima, slikanje na raznim promocijama, placanje botova po drustvenim mrezama da pisu naivne hvalospjeve, uzimanje velike place svaki mjesec, vec da ta funkcija podrazumijeva i VELIKU odgovornost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na ovoj drugoj slici čita prazan papir. 100%
@majklfinli, primitivac i skorojević Abdulah Skaka je pravo ogledalo trenutne seljačke i lopovske politike kriminalne organizacije SDA.
Tako je Skaka. Konjakovic nema nikog u upravi grada i to mu najvise i smeta. Ako misli da ima nekih malverzacija nek zovne inspekciju i vozdra. Ljigavac
Može pitanje od nas koji građana plaćamo sve te manifestacije, Skaka zašto nikada nije izvršen tehnički prijem Sarajevske žičare ,zašto se još uvijek vodi na izvođaču? Kako možete naplaćivati karte , zapravo kako uopće možete voziti ljude žičarom ako objekat polazne a i dolazne stanice nije tehnički ispravan??Može li odgovor na to?
Kako si trosio pare covjece,reci,mani supljiranja.
Ti balo jedan satra see ride I po vrucini
Mašallah,pravo glasilo za neojugonostalgičare i prosrpske zgubidane,drugovi klixovci.
reci savjetnicima da skijalište Trebević GLUPOST zaštićeno područje uništavanje šume onda stvaras veliko klizište
FASTO vs. TRAVNIK škola
Skaka jeste kloc (koji je uspun svašta korisnog uradio) ali ako biram između njega i Konakovića, onda je Skaka gigant. Koga Konaković napadne taj ne može biti toliko loš.
Svako ko se buni kad mu zatrazis nesto na reviziju nije cist, jer da je cist i da nema sta kriti ponudio bi sve u javnost i bila stvar, znaci pokrali su pare jasno ko dan
Znaci krao si cim izbjegavas odgovor na prozivke..uvijas filozofe lose...proslo je vrijeme kad se narod mogao lagati..
RECE SKAKA I POJEDE CEVAP
Cuj ti Dine, propalog sarajevskog nezenje, pa ti bolan ne znas razlikovati rad o nerada, uspjeh od neuspjeha... bolje ti je bavi se pjevanjem u coloseumu, mani se ti Skake!
Joooj nemojte samo porediti Skaku i Dinu. Jos iz ranijih dana znam koliki je Dini Skaka bio kompleks. Najveci mu i jeste poraz sto Skaka svakim danom sve vise raste a mali Dino pada.
@jasamselma uh sto ga ti usra,i stanicu i sefa.Ljubomoran na koga?
Evo onako nepristrasan komentar, stvarno je nemoguce porediti Dinu i Skaku. Pa ti na Skaki vidis gradskog momka, eleganciju, muskost a ovaj dino prava smlata, nije ni cudo sto mora na ovaj nacin lijeciti komplekse. E moj Dino, takve kao ti Skaka u putu ne pozdravlja!
Nema gluplje osobe na balkanu od ovog Dine, pa taj covjek se ponasa kao da je oslobodio grad. Sta ce on traziti i pitati, sta glumis Fortu? Mogao si biti na njegovom mjestu ali si znao da ce te brzo skinuti pa se obezbjedio do kraja mandata. Fujjj
@crnirobot zeleni bot.
Mani nije jasno na kojim je drogama ovaj Dino, pa taj covjek ne odustaje, na valjaju mu nacelnici, direktori, zastupnici, gradonacelnik ali zato mu valja Nermin Muzur zvani triper, pokrao turisticku a usput i zarazio pola restorana Bosna!