Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popust za penzionere, studente, malu raju folovi golovi...
@RayDonovanl o cemu ti, 30% popust za studente u centri, osim toga uredno, kondukteri ljubazni, redovni
Gradjanima sa licnom izdatom u Kantonu Sarajevo povratka karta 3 KM, za ostale drzavljane BiH 5 KM, za strance 10 KM... mislim da je tako posteno i ko svuda u svijetu... inace sarajlije ce se jednom provozati i nastaviti ici autom...
@Gandra_1 djecija ķarta 2-3 KM
@Gandra_1 Radije ću prošetati do Baščaršije i usput skoknuti na kafu na Trebević, nego da bezveze trošim gorivo i tražim parking.
Dok ste nas okupirali ovom divnom vjescu sta li ste prodali Arapima /Turcima
5-8 km provjereno
Gradonačelnik Rajvosa, dješ' reći "Sarajeva"......ccccc....... :(
Dosadni ste vise sa zicarom....je.... te nije vas stid. Na Ravnoj planini odavno gondole i ljudi normalno, u drugim evropskim gradovima ovo je normalno...Jedino kod nas budale SDA-ovske se slikaju i kad kake :) :) :) dosta vise vrijedjanja inteligencije.
realno, karta da je 5km, povratna 7km. inace mozes zatvoriti odmah
Hljeba i igara
nisam ni razmišljala o faktoru nestanka struje.... jbg
Petak mjera
opa, sad će vožnja trajati 7 minuta. do danas je bilo 8 minuta. već smo skinuli minuta. šta li će još biti do 6. aprila, Bog zna!
@deiks ako pričekaju još koji mjesec, gondole će se teleportirati sa tačke A do tačke B... mirikl ;)
zbog našeg standarda cijena ne smije ići više od 3 km u jednom smijeru sve ostalo je luksuz za građane Sarajeva
A vidi ovog medžeda taman tije gore i mjesto
Jeli pristupacna za osobe u invalickim kolicima
Sreca napravi se sunnyland i pino , ovo se nikad ne bi napravilo. Ako je sarajlijama vise od 5KM karta mozete je odma zatvoriti...
10KM po osobi ce biti! Mozda jedino za djecu jeftinije
fala bogu da i kod nas ima neka pozitivna vijest .. iz koje stranke ovaj skaka i šta sad treba da ga obožavamo što nije pokrao sve kao njegove kolege ?!