Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U historiji države Bosne nikad nijedan političar nije imao ovoliko lapsusa, izjava, blamaža ko naš Skaka iz SDA!
Kakvih blamaza? sto je rekao istinu? Bosnjacima je bilo teze pod komunistickom vlascu nego pod Hitlerom iako ga ne podrzavam. SMRT KOMUNIZMU, SMRT FASIZMU
Narod ne smije zaboraviti ni prijasnje ni sadasnje zrtve SDA stranke koja je popljackala,raselila,pobila sve sto je stigla
Skaki doslo iz guzice u glavu. Svakako da se popuni supljina!
Bravo Skaka!!!
SDA je usrala motku sa reafirmacijom Busuladžića, i odatle je sve krenulo. Mogu komotno i ravnogorci organizovati parastos za Dražu u sabornoj nakon što Vinkec ovo obavi u katedrali.
Malo je reci da su portali izvukli iz konteksta i navukli na mlin kontra Skake onu prvu izjavu. Mozete biti crveni, zeleni, interesno vezani za neke druge, trece grupe, kakvi god...ali zastanite i pogledajte se u ogledalo kad ste sami sa sobom - niko ne moze da kaze da momak ne radi vrhunski posao za nas grad! Niko! MoSa RajvoSa!
@HariKahraHari Evo kao neutralan i bez stranackih pripadnosti :) istina je da je napravio dobrih stvari, to niko ne osporava niti moze da ospori ali ba frajer ne zna pricat jbg! Ipak je gradonacelnik!
Svak osudjuje zlocince a ovi hoce da ih slave i jos nasli to raditi u slobodarskom Sarajevu.Ovi poginuli u Blajburgu nisu nikakve zrtve nego zlocinci i njihove porodice koji su mislili izbjeci kaznu oslobodilacke vojske.Pitanje za ove koji su osmislili ovaj dogadjaj.Kad ce se u dzamiji u Zagrebu odrzati molitva za zrtve Tudjmanovog fashistickog rezima(UZP) pocinjene u BiH .Sta je samo neduznih zrtava stradalo u logorima i u svojim kucama od od ovih UZP fashista,to mi recite.
BOG BOSNA BOŠNJACI T A C K A!
Ovo je sramota Katoličke crkve i Vinka Puljića. Izgubićeš mnsr, i ovo malo simpatija kod građana Sarajeva što si imao. Umjesto da gradiš mostove,u ovakvom gradu ti ih punog srca i ponosno rušiš. Tebi na obraz i čast, nama građani na sjećanje. P.S. Jel Vam palo na pamet da održite misu za duše žrtava osuđenih ratnih zločinaca UZP-a!
Šta ti znaš jadniče nepismeni, nisi ni čuo za Bleiburg, ti si bolan nepismena tuka
Dobro da si se sjetio,uhljebino olinjala.Sad idi plači kardinalu!
proslo je vrijeme kada su katolicima zabranjivali mise...kako vam uopce pada na pamet to
Zapravo, sve su to provokacije. Htjet održat tu misu
Skaka daj se dogovori sa sobom.
Samo je ponovio prethodno rečeno. Nije osudio komemoraciju, već je rekao da nije uredu isticanje fašističkog obilježja i parola. Ne treba se iznenaditi ako u Sabornoj za par godina bude litija D. Mihajloviću.
Ovaj treba sam da napusti funkciji, mali od skandala...
kardinalna greska uzoritog