Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi su buducnost bjezana, skaka ne lupaj, mladi odlazi sve zbog politike vase, jer osnovna prava zivljena uskracena.
Znajući Skaku kao velikog multietničara sigurno je među djećicom bilo pripadnika jevrejske i romske zajednice te pripadnika srpskog, bošnjačkog i hrvatskog naroda. Uvijek raspoložen za razgovor s djecom, o čemu govori više njegovih posjeta osnovnim i srednjim školama te domovima za nezbrinutu djecu, Skaka je govorio o ZAVNOBiH-u koji je utvrdio da BiH nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska i da je BiH i srpska i muslimanska i hrvatska i svih njenih naroda i narodnosti.
Ma zezam se ba, niđe veze da pred djecom govori čija je Bosna.
Skaka, veliki borac protiv antifasizma.
Skaka pozelio djecijih cuna.
Svakom djetetu poklonio po britvu!
skaka pedofilija
svaka ona zastavica osigurana je kreditom.
Poveo Skaka ove mudonje da im cundare otfikari.
Volimo te Bosno i Hercegovino! Volimo našu djecu i domovinu! A vi serači i pljuvatori što i ovom divnom prizoru punom razdragane djece i ponosa vidite tamu. PORUČUJEM VAM da držite ta g*vn* u ustima (komentare), gdje im je i mjesto!
SDA ostavlja djeci kamate u nasljedstvo. dovidjenja.
Dobro se zamotaj u tu zastavu i sakrij iza grba. To ce ti opravdati sve ostale falinke u zivotu. Ko i anti-antifasisti Skaki, neizabranom gradonacelniku glavnog negrada nedrzave. To sto jedan sat u godini palamude o drzavi i "buducnosti djece" ih ne vadi iz jame unistavanja upravo te drzave i buducnosti upravo te dijece - ostalih 365 dana u godini (366 svake prestupne).
tvoj, novalićev, dodikov, oni su sigurno budućnost. A mi ni sa 35 nemamo normalan život, kamoli sa 60 šta će bit.
Teleca glavusa
Slatko
Komunjare i braća im po vjeri vlahadija na APARATIMA... hhhhh
Buducnost u dijaspori
Neka je vječna slava i hvala svim onim časnim ljudima koji su 25.11.1943 glasali za rezoluciju ZAVNOBIHA i tako joj vratili državnost, a čija su imena SDA handžarlije izbirisale sa ulica gradova gdje vladaju. Neka je vječna slava i hvala maršalu Josipu Brozu Titu čija je podrška bila ključna u tim slavnim danima a čiju ulicu u Sarajevu stalno hoće da ukinu. Nadam se da će sljedeće godine počast ZAVNOBIHU odavati ljudi koji iskreno cijene ovaj praznik. Domovino sretan ti praznik!
tako je Himzo ....ono su bile patriote kao i oni sto su je branili 93. a sad je ovi u miru razgradjuju i prisvajaju zasluge
predlazem onda da im stvarate bolju buducnost......vi njima samo sadite u glavu kako da pobjegnu odavde..........cak nam i studiraju u drugim drzavama i postanu najbolji studenti........sta bi im to kod nas vrijedilo ?????????????????????????????????????????????? jedno veliko nista
@hazbinator8 nemam pojma.........mozda i mene banuju zbog @Ogledalce..........nemam pojma ko je uzeo moj nick.......a definitivno ne dijelim misljenje sa tim likom............