Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to je kad Bakiru niko nije vjerovao da je Sakib Softić ovlašten ispred BiH da obnovi tužbu protiv Srbije, kad niko nije tužio Hrvatsku radi UZP-a i nadoknade ratne štete koju su proizvele hrvatske jedinice u zajednici sa petim korpusom na sjeveru Bosne. I UZP-a kojeg je Prilić sa Tuđmanom napravio da Hrvati glasaju za neovisnu BiH, u selu Ravnom napadn tenkove JNA , mada to nije bio naš rat i da onda u ratu sa Bošnjacima naprave logore i etnički očiste srednju Bosnu.
Evo prilike za mlade i nešto malo starije da diplomiraju, magistriraju i doktoriraju uz korištenje ogromne arhivske građe.
Srbi će silom doživjeti katarzu pošto nisu dovoljno pametni da to sami učine.
"Od velikog je znacaja za citavu Yugoslaviju": -rece gradonacelnik Sidran!
otiso Skaka da osuneti neko dijete,ulazi u kucu i prvo pita:"kako se zove djevojcica" :D
Kad ja nešto kažem to je tako il nije tako , nema treće
jesi spremio kukuruz
onda vadi kukuruz ako je tako , ceka te Kim cafiree