Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski sabor kada pocne zajedanje 1.10. ne prestaje do 20.12. Znaci tako po ustavu pise, svaki dan zajedaju, a nasa pascad zasjedne svakih 20 dana, ovo sada izuzetak
hebo ti zemlju (i javne servise) u kojoj ti ne mozes gledati sjednice najvaznijih zakonodavnih tijela a plaćaš glupu preplatu. naravno, ne zele da se vide na kamerama njihov nerad i javašluk, i igranje telefonima po cijeli dan na sjednicama.
biće regresa, 14ta plota
Puno vam je tri dana za redom!!
Kako ce jadni izdrzati 3 dana zaredom
Sto ce se naraditi, hoce li moci izdrzati njihove mubarec gzce da sjede toliko. Posebno ovoh iz SDA i HDZ oni nisu navikli nista da rade nego da pricaju o kojekakvim narodima i ugrozenostima.
Dzaba nam najbolji zakoni na svijetu kad se isti ne implementiraju u praksi.