Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokirano sve zivo kao i prije. Odblokirane samo pare koje su otisle Dodikovom kumu za praznu zgradurinu. I odblokirana i potvrdjena majorizacija Hrvata nad Bosnjacima na svim mogucim pozicijama. Sve ostalo ceka, osim dobro placenih du..ta poslanika i vlastodrzaca. Sta bi sa Niksicevom najavom nizih stopa doprinosa od nove godine???
Pošto niste ništa riješili do sada bez Šmita. Zovite ga!😂😂😂
Platne liste su "redovne" , 🤷‍♂️
Od Babe Abdića samo su Trojkaši veći izdajnici. Od harmonije sa SNSD i HDZ do pokušaja instaliranja HDZ kadra Vukoje bez dana studijskog staža, što napisati nego ljudski pojam, bez morala i znanja, za izdaju spremni....
#sudski staž; ljudski šljam
Vukoja na aparatima
zovi Šmitlera nek nametne
Ko bi radio kad ne mora a uredno plata lijeze 🤪🤪🤪🤪🤪💪💪