Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI GOD BOŠNJAK BUDE UČESTVOVAO U OVOM GLASANJU MORAO BI SNOSITI POSLJEDICE IZDAJE NACIONALNIH INTERESA. ŽALOSNO JE ŠTO SU U VELIKOM BROJU SLUČAJEVA ONI KOJI NAS PREDSTAVLJAJU U RAZNIM INSTITUCIJAMA BiH:POLTRONI, STRAŠLJE, ROĐENJEM BUĐETLIJE, MINHENSKI BORCI, MAGISTRI SA KOBILJAČE I RAZNIH ŠUMSKIH FAKULTETA. SVE NAVEDENO ČE SA KAMATOM DOĆI NA NAPLATU, NAJODGOVORNIJI JE KLEMPTOMANSKI SARAJEVSKI MINDER U SDA I ULEMA ULJULJANA U VLASTITOM LUKSUZU I PRIVILEGIJAMA.
Gospodin Tegeltija satanizira i imaginizira najbrojniji narod u BiH, sprovodi samovlašče i Dodikovu volju, nažalost BiH je danas kao mala Juga"LUĐAČKA KOŠULJA", sve se u praksi vrti oko imena i prezimena, a svaka krucijalna i bitna odluka unaprijed zna obzirom koje je ime i prezime koje je donosi.Dok 99% Srba podržava Karadžićev i Mladićev projekat, Hrvati su plebiscitarno uz Tuđmanov put i HDZ, jedino naivni Bošnjaci žive u nekom utopijskom snu.
Obicnim gradjanima nista ne znaci da li ce biti Bosnjk, Srbin ili Hrvat. Obicnog gradjana ce procesuirati za metar drva :)
Je li Munira u Savjetu koji vrsi izbor? Ako nije, ne pika se.
Meni lično izgleda kao da je ekstremistička organizacija "ujedinjenje ili smrt" uvijek imala glavni cilj da svim mogućim sredstvima ujedini sve srbijanske intelektualce u procesu izazivanje i provociranja međusobnog istrijebljenja ljudskih bića na ovoj planeti. Tako je bilo 1914-e, a tako je i 2016-e.
Zaboli me ko će biti predsjednik suda, ionako je tu da štiti stranačke lopove
POLITIZACIJA - nismo se još dogovorili !!! DEPOLITIZACIJA - sve smo se dogovorili !!!
Kako ( nepristrasni ) Tegeltija neko dan reče; prvo stručnost , pa onda nacija... Slažem se u potpunosti....Al , hajmo to primenit na sve rukovodeće funkcije ( i u državi i u entitetima , pa naravno i u kantonima) ... Eeeeeeee, gdje bi nam onda bio kraj uspeha....
@bg-pašaluk A na kojem mjestu je clanska karta stranke? Mislim da je to prvi kriterij.
Šest Bošnjačkih udruženja psotavilo ultimatum: Ako ne bude Bošnajk slijedi kolektivno iseljavanje Bošnajka u Tursku !
Samo se odgadja nesto
uzmite dalidu molim vas
Čitavih 45 minuta mogu da razmatraju materijale za 7 kandidata . To je ako ćemo ni po babu ni po ujacima, 5 minuta po kandidatu plus 10 minuta ranfg listu komisije. Kao top državna tajna , rang lista je nedostupna javnosti ?? U nedostatku vremena , članovima VSTSV ostaje da glasaju ZNA SE, po nacionalnom osjećaju :))
KASNO JE ( ČETNICI POD NADZOROM TARIGUZIJE SU VEĆ DIREKTNO ILI POSREDNO VRBOVALI VSTV ZA UNIŠTENJE ČOVJEČANSTVA )