Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vladi FBIH: Šta je miševi.Kad je dijeliti sebi stanove socijalizam vam odgovara, a kad su fabrike radničke to ne može, mora ići u prihvatizaciju aaaa............. Kakve sam ja to članove imao u svojoj partiji da sada pljačkaju vlastiti narod, da ruše bratstvo i jedinstvo ? Ali ne brinite se. Vratiću se a tad će za vas biti kasno.
prvo da podijelimo stanove, a onda cemo na onih 68 tacaka koje govore o ne tako zanimljivim stvarima, a nek ostali svi crknu, na kraju ce ostati oni kao na nojevoj barci, ostali...nema ih.
fala ti boze, sto si me izbavio iz svega toga, ne skroz, ali bar djelimicno, sto si mi ukazao na pravi put, na vrijeme. da ne moram direktno ucestvovati u tome jadu.
iz sistema drustvenog vlasnistva, gdje se, navodno, govorilo da sve pripada radnicima, od fabrika, preko i tih stanova, preslo se na privatizaciju, avaj, otimacinu visokog stila. Tako fabrike postadose nicije, stanovi niciji, drustvena imovina nicija, a okoristise se samo oni koji su bili najblizi vlasti pa se mahinacijama docepase imovine, kao i oni koji su ih podrzavali svim silama, a narodu od sake do lakta, ama ni radno mjesto. policijom na radnike, i na preprodavce torabijevih karata(???). sramno. cijeli taj proces tzv. privatizacije nije nista drugo nego pljacka stoljeca!!!
mene nije mnogo briga, ne zivim tu, ali poticem otud, i i te kako znam da su bar moji preci gradili tu zemlju, i suosjecam s tim narodom, glupim narodom, koji se dao tako lako navuci na tanak led.na kraju krajeva, drzavljanin sam te zemlje, to sam ja, tamo se rodih, formirah, radih...
zaradili lajuci ko ke.ro.vi i krojece zakone koji legalizuju otimacinu i raspodjelu tzv. drustvene imovine, sada nicije. nicije. dobar izraz. navodno drzavne, a drzava, to su oni. drzava nije obican svijet, drzava su gu.zo.nje koje je isp.rdi.o bivsi socijalisticki sistem, drzava, to su ti koji se povlace po novinama povazdan, i nerviraju citaoce novina, portala, koji bi najradije da razbiju svoj kompjuter, i televizor, kazu, o stoke, o majko mila, sta ovo bi, ko ove dovede, sta je ovo, jel ovo kataklizma, smak svijeta, sta je ovo??? a sve pod plastom mi protiv njih, ovaj hriscani protiv muslimana, pleme ovo protiv onog, a jesu vas nacalili!!! Ja ih nikad nit birah, nit izabrah, a vi?
cijene su nabili kao da su neka evropska ili americka metropola, da izvuku onima koji imaju i koji su mozda i posteno zaradili. a da platis da se ne nastanis tamo, zazalice i oni koji kupe od vas. treba se nastaniti na sjeverni pol, a ne u vase paprene pokradene stanove, koje ste unovcili, pm.
ja tek saznala da oni dobivaju stanove.Čime li su ih zaradili???????????
dok posten svijet mora rintati cijeli zivot da sebi obezbijedi krov nad glavom, a mnogi ga nikad i ne obezbijede, ovi se sprcali na nekadasnju drustvenu imovinu, pa dijele li, dijele. po vjerskoj, stranackoj, vojnickoj, parlamentarnoj i ko zna kakvoj pripadnosti. kao da je tito jos ziv, pa se jos primjenjuje komunisticki model. U kom se stan bar placao i izdvajalo se u stambene fondove, radilo i gradilo. ptice grabljivice, lesinari, otimaci, samo bi dzabe. da onda visak prodaju po paprenoj cijeni nekoj gastarbajterskoj, mafijaskoj, i ko zna kako stecenoj lovi, pa da onda jos i zive od stana do kraja zivota, samo da nista ne rade. pa, nece vas rad ubiti, ubice vas nerad, sto.ko. nema vise tite koji bi sljam ocistio, al jednog dana ce vas cistiti.
dabogda vam uvijek malo bilo stanova koje su drugi izgradili, pm!!! Sta ste vi izgradili, sto.ko!!! izujedajte se, pa podijelite to jos malo sto ima, i kraj. sve vas treba iscerati na ulicu, a sebi izgradite i kupite stanove, vi bi i da deseto koljeno obezbijedite, al nece moci. Isus je rekao, go si se rodio, go ces na onaj svijet, a zidine ostaju. ili ne ostaju, dodje djavo po svoje. da hoce jedan zemljotres!!! dijelite dok jos ima ista od titine imovine, dok krovovi ne prokisnjavaju i dok cigle jos stoje, nece ni to dovijeka.jao, da mi je docekati da vidim pad nekih ovih. a doci ce i to vrijeme, samo polako.
Grahovac gavrilo pripada Stranci za BiH! Svaka cast Grahovac!Pravi ministar!I kad su zene,zrtve genocida,trazile zabranu filma on je zabranio snimanje u federacij.Cim se uspostavilo da scenario nije takav kako se mislilo on je dozvolio! Grahovac,pravi narodni Ministar!
@cas i @@cas Čas je srpski izraz a ne hrvatski, ili kako se to kod nas kaže: istočna varijanta a ne zapadna varijanta izraza.
Pa gdje se to jos i u kojoj drzavi dodjeljuju stanovi.Pa ljudi tom bezobrazluku izgleda nema kraja.Jadna li je moja (ne njihova) BOSNA
Pravi razlog svade je to sto Grahovac ne pere noge i taj neugodni \'\'miris\'\' drugi ministri i premijer ne mogu vise da podnose .
Nije im bilo malo pune cetiri godine da krcme i narod zaduzuju stranim kreditima direktno ga vodeci u ropstvo, nego minut poslije podne cerupaju sve sto je ostalo. Nije vise vazno kome i zasto, samo da i ja nesto maznem za svoje \"partnere\" kad sam se sam namirio. Ko sisa 68 tacaka dnevnog reda u kojima je i mozda crkavica povecanja za ratne invalide. Koji su se valjda i za ovo borili? Ko zna?